breaking news Νέο

Σχολή Προπονητών UEFA B’ στην Ε.Π.Σ. Ημαθίας (1η Φάση)

Σχολή Προπονητών UEFA B’ στην Ε.Π.Σ. Ημαθίας (1η Φάση)

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Κατόπιν σχετικής ειδοποίησης από το αντίστοιχο Τμήμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) ανακοινώνεται η διεξαγωγή Σχολής Προπονητών UEFA B’, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας, με χρόνο διεξαγωγής της Α΄ Φάσης αυτής το χρονικό διάστημα 23-29 Νοεμβρίου 2023.

Ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν προπονητές ότι «άνοιξε» η διαδικασία υποβολής αιτημάτων για την ως άνω Σχολή Προπονητών.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), στο παρακάτω link όπου υπάρχουν λεπτομέρειες και οδηγίες, ενώ ενναλακτικά μπορείτε να απευθύνεστε στον Σύνδεσμο προπονητών:

https://www.epo.gr/media/files/EKPAIDEYTIKO_SYMBOYLIO/SXOLES_PROPONITON/UEFA_B.pdf

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών (ακολουθούν) σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (με θέμα: «Όνομα/Επώνυμο, Αίτηση συμμετοχής στη σχολή UEFA Β, ΕΠΣ Ημαθίας») στη διεύθυνση proponites@epo.gr, μέχρι τις 6/11/2023.

Μετά τον τελικό έλεγχο των δικαιολογητικών, θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι προπονητές για την καταβολή του σχετικού παραβόλου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής