breaking news Νέο

Με 14 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Με 14 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Τακτική μικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί την 25η Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 62),

• διά ζώσης και ταυτόχρονα
• μέσω τηλεδιάσκεψης

για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 14 θέματα της ημερήσιας διάταξης, κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 5 του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε με την παρ.2 Άρθρο 1 Ν. 4257/2014 καθώς και του υπ΄αριθ. ΥΠ.ΕΣ. 46197/18-06-2019:

1. 11η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023 (σχετική απόφαση αριθμ. 268/2023 Οικονομικής Επιτροπής). (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

2. Έγκριση ή μη του με αριθ. Πρωτ.. 18454/21-09-2023 πρακτικού της Επιτροπής Παραλαβής της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για το Δήμο Αλεξάνδρειας και τα Νομικά Πρόσωπα αυτού για τα έτη 2022 και 2023 για την Ομάδα Β΄». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

3. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη της εγκατάστασης και λειτουργίας δικτύου δωρεάν wifi ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, στα πλαίσια του συγχρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο «WiFi4GR –Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020 και την έγκριση του συνημμένου σχεδίου Μνημονίου Συνεργασίας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

4. Λήψη απόφασης για την ανάθεση ή μη αποψιλωτικής υλοτομίας εκτάσεως 50 στρεμμάτων περίπου εκ του ΔΤ 3 συνιδιόκτητου δάσους Τριλοφιάς Δ.Κ. Αγκαθιάς του Δήμου Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

5. Λήψη απόφασης για την παράταση ή μη μίσθωσης & αναπροσαρμογή ή μη του μισθώματος τμήματος του αρίθ.477 αγροτεμαχίου που βρίσκεται στη Ραψομανίκη της Δ.Κ. Ξεχασμένης Δ. Αλεξάνδρειας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

6. Έκφραση γνώμης για την δυνατότητα χρήσης του νερού και του δικτύου ύδρευσης για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από την εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΙΑ». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΣΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ)

7. Λήψη απόφασης για τη δωρεάν παραχώρηση ή μη προς χρήση του δημοτικού γηπέδου και των συναφών χώρων της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης Δ.Αλεξάνδρειας στον “Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μελίκης (ΑΠΣ) έως 31-12-2025”. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

8. Λήψη απόφασης για τη δωρεάν παραχώρηση ή μη προς χρήση του γηπέδου και των αθλητικών εγκαταστάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρού Δ. Αλεξάνδρειας στον “Α.Ο.Α. ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ – Η ΘΥΕΛΛΑ”. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

9. Λήψη απόφασης για την αποδοχή της τροποποίησης του Τεχνικού Δελτίου της πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου» του Δήμου Αλεξάνδρειας, με κωδικό ΟΠΣ 5035493. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

10. Συνοπτική Ανακεφαλαιωτική έκθεση για την πορεία του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» και λήψη απόφασης για τη συνέχιση ή μη της εκτέλεσης του έργου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑΣ)

11. Συνοπτική Ανακεφαλαιωτική έκθεση για την πορεία του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» και λήψη απόφασης για τη συνέχιση ή μη της εκτέλεσης του έργου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑΣ)

12. Λήψη απόφασης για την έγκριση χορήγησης ή μη Η΄ παράτασης της συνολικής προθεσμίας του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑΣ)

13. Συνοπτική Ανακεφαλαιωτική έκθεση για την πορεία του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», και λήψη απόφασης για τη συνέχιση ή μη της εκτέλεσης του έργου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑΣ)

14. Συνοπτική Ανακεφαλαιωτική έκθεση για την πορεία του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ», και λήψη απόφασης για τη συνέχιση ή μη της εκτέλεσης του έργου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑΣ)

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής