breaking news Νέο

Σε αγώνες σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη συμμετείχε η Γ.Ε. Νάουσας

  • Σε αγώνες σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη συμμετείχε η Γ.Ε. Νάουσας
  • Σε αγώνες σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη συμμετείχε η Γ.Ε. Νάουσας
  • Σε αγώνες σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη συμμετείχε η Γ.Ε. Νάουσας

Πλούσιο σε δράσεις το Σάββατο 21/10/23 για τους αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας, με τη συμμετοχή τους σε δύο αγώνες :

ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ 2023-ΣΕΡΡΕΣ

Εξαιρετική εμφάνιση των μικρών αθλητών της Γ.Ε. Νάουσας στους τοπικούς αγώνες στίβου «ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ ΄23» που έγιναν στις Σέρρες το Σάββατο 21/10 με συμμετοχή αθλητών από την Β. Ελλάδα.

Στους αγώνες που οργάνωσε ο τοπικός σύλλογος «ΟΡΦΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ» με συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ για να τιμήσουν τον παλιό πρωταθλητή και Βαλκανιονίκη Α. Μπεκίαρη , η Γ.Ε. Νάουσας συμμετείχε με 41 αθλητές που κατέκτησαν 12 μετάλλια.
 

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή 18.000 δρομέων έγινε το Σάββατο το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο 11ος νυχτερινός ημιμαραθώνιος,τα 10.000μ και τα 5.000μ .

Η Γυμναστική Ένωση Νάουσας έδωσε το παρών με τη συμμετοχή 2 αθλητών της Νικολέτας Καραμπινέση που πήρε μέρος στα 10.000μ και κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία της (46η στο σύνολο) με χρόνο 52΄12΄΄ και του Γρηγόρη Τσιάτσιου που πήρε μέρος στα 5.000μ. και κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία του (60ος στο σύνολο) με χρόνο 20΄12΄΄


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής