breaking news Νέο

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ναούσης και η Ιερά Μητρόπολη αρωγοί στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ναούσης

  • Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ναούσης και η Ιερά Μητρόπολη αρωγοί στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ναούσης
  • Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ναούσης και η Ιερά Μητρόπολη αρωγοί στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ναούσης

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Νάουσα.

Σε μία σεμνή κλειστή τελετή επιδόθηκε στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. η επιταγή με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την ενίσχυση του σχολείου από την φιλανθρωπική εκδήλωση «Χέρι με Χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων.

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων και ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Ναούσης κ. Φώτης Φανιάδης παρέδωσαν την επιταγή στην Διευθύντρια του σχολείου κ. Ασλανίδου προκειμένου να αγοραστεί εξοπλισμός για την δημιουργία μίας σύγχρονης αίθουσας πολυαισθητηριακής ολοκλήρωσης.

Ακόμη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, συνεχάρη τη Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και ευχήθηκε ο Θεός να δίνει δύναμη στη διακονία τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής