breaking news Νέο

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Επιστροφή στην κανονικότητα

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Επιστροφή στην κανονικότητα
  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Επιστροφή στην κανονικότητα
  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Επιστροφή στην κανονικότητα

Έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και στον 1ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι της Ημαθίας, τόσο βαθμολογικά, όσο και αγωνιστικά η κορυφή παρέμεινε αναλλοίωτη. Η Καβάλα, αδιαφολονίκητο φαβορί γαι την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, συνέχισε το νικηφόρο σερί της κερδίζοντας με 5-1 και τον Ορέστη Ορεστιάδας, ενώ με νίκη προχώρησαν και τα δύο από τα τρία αουτσάιντερ, η Χρυσούπολη και ο Πανθρακικός. Αντίθετα σκόνταψε ο τέταρτος της παρέας των διεκδικητών ο Θερμαϊκός Θέρμης, που έχασε στην Ευκαρπία από την γηπεδούχο Νίκη με 2-0.

Όσον αφορά τους δυο εκπροσώπους μας την ΒΕΡΟΙΑ και την Αγία Μαρίνα, παρότι παρουσίασαν βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και από τους παίκτες τους δεν έλειψε η θέληση, δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που χρειαζόταν. Η ΒΕΡΟΙΑ συγκεκριμένα έχασε από τον πιο έμπειρο και καλύτερα στελεχωμένο Α.Ο. Χανιώτης με 2-0, ενώ η Αγία Μαρίνα που αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές, για ένα περίπου ημίχρονο, λόγω αποβολής του Τζαλίλη με 2η κίτρινη κάρτα, ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις με την Μηχανιώνα, με αποτέλεσμα να παραμείνουν και οι δύο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

 

ΒΕΡΟΙΑ - ΧΑΝΙΩΤΗ 0-2

Παρότι παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένος και με καλύτερη κυρίως αμυντική συμπεριφορά ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, από έναν αντίπαλο βέβαια που από το ξεκίνημα του παιχνιδιού πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους πάντως να δείχνουν πιο απειλητικοί, δίχως όμως να δημιουργήσουν και αυτοί την μεγάλη ευκαιρία.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με σουτ του Τοπούζη.

Η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει στο γκολ που δέχθηκε, δίχως όμως να καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα απειλητική στην αντίπαλη εστία. Αντίθετα ο αντίπαλός της άγγιξε και ένα δεύτερο γκολ στο 60' με τον Θεοδωρίδη, το σουτ του οποίου βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη.

Το 0-2 τελικά έγινε δέκα λεπτά αργότερα στο 70' από τον Αθανασιάδη, που βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ και με σουτ νίκησε τον Καντιμοίρη.

Εννέα λεπτά αργότερα η ΒΕΡΟΙΑ είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν ο Τζημογιάννης κέρδισε πέναλτι (ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα), όμως ο Μεληκιώτης που ανέλαβε την εκτέλεσή του νικήθηκε από τον Καραγιάννη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χαψάς με βοηθούς τους κ.κ. Μισυρλή και Αναστασίου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Παναγιωτίδης (81’ Καφτηράνης), Τζημογιάννης, Παπατζίκος (81’ Γαλόπουλος), Τζόρνταν, Γράτσιανος, Τερζής (60’ Τούφας), Μεληκιώτης, Μιχαηλίδης (67’ Λαφάρας), Γιαγτζίδης (60’ Αδαμίδης), Βασιλακάκης.

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ: Καραγιάννης, Αναγνώστης, Κουτσικοβαγγέλης, Κόμνος, Πάγιος (46’ Αθανασιάδης), Τούλης (83’ Τσακιρίδης), Διαμαντόπουλος, Τοπούζης (88’ Θωμαϊδης), Γκάρας (46’ Θεοδωρίδης), Ράντζα, Αλωπούδης (63’ Πότση).

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ 1-1

Άτυχη, όσον αφορά τον χρόνο που δέχθηκε το γκολ (στις καθυστερήσεις), στάθηκε η Αγία Μαρίνα στο ισόπαλο 1-1 παιχνίδι της με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Και διευκρινίζουμε, ότι υπήρξε άτυχη όσον αφορά το σημείο που δέχθηκε την ισοφάριση, γιατί αγωνιστικά ο αντίπαλός της Ποσειδώνας Μηχανιώνας  πήρε πανάξια τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η περσινή νταμπλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο σκορ, στο 15' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σούκια, ενώ στο 24' άγγιξε το 2-0, όμως το σουτ του Ακένα από καλή θέση βρήκε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, από νωρίς η ομάδα της Ημαθίας έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού στο 48' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Τζαλίλης. Η Μηχανιώνα αύξησε την πίεση της και στις καθυστερήσεις κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Γιαννούση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τζάμος (Σιδερίδης - Δημητριάδης) από την ΕΠΣ Καστοριάς.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Τότσκα, Λέκα (83' Μεντί), Σο, Ακένα (46' Καραγιάννης), Τζαλίλης, Σούκιας (46' Γιαγτζίδης).

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ: Τεντζέρης, Γιαννούσης, Τσαπακίδης, Τόσκος, Σαλιάρης, Τσιπούρας, Παπαδόπουλος, Τεμερτζόγλου, Μαρμαρίδης, Βασιλείου, Κωστίκος.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1ος όμιλος)

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - Α.Ο. Χανιώτη     0-2

Αγία Μαρία - Μηχανιώνα    1-1

Βαρβάρα - Επανομή  0-1

Δόξα Δράμας - Πανθρακικός       1-2

Πετεινός - Αγγελοχώρι        0-2

Χρυσούπολη - Κρηστώνη  4-1

Παραλίμνιο - Αβατο   3-0

Καβάλα - Ορεστιάδα            5-1

Νίκη Ευκαρπίας - Θέρμη    2-0


Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ- Α.Ο. Χανιώτης
Αγία Μαρίνα-Μηχανιώνα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής