breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Η Νάουσα στην κορυφή

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Η Νάουσα στην κορυφή

Η Νάουσα κέρδισε με σχετική ευκολία στην έδρα της τον Ατλαντα Ζερβοχωρίου με 3-0 πετυχαίνοντας έτσι την 4η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει και έμεινε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από κοντά τα Τρίκαλα και η Αλεξάνδρεια που επίσης έχουν συγκεντρώσει τον απόλυτο βαθμό των τριών αγώνων που έχουν δώσει (έκαναν το ρεπό τους και έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πινακα Νάουσα).

Στην ουρά της βαθμολογίας η Μελίκη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Μακροχώρι με την τοπική ομάδα και πήρε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο Δημοτικό γήπεδο της Νάουσας ο ΦΑΣ καλύτερος σε όλους τους τομείς από τον αντίπαλο της Ατλα Ζερβοχωρίου δεν δυσκολεύθηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία του.

Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Μπιγκάνος που πήρε την ασιστ από τον Αργυρίου και το 2-0 έγινε από τον Λαφάρα επίσης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κορνερ του Μπιγκάνου. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 84' ο Παπαγεωργόπουλος με κοντινό πλασέ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Γκόγκος - Μουρατίδης).

Πολυβόλο η Αλεξάνδρεια συνέτριψε στην έδρα της την Πατρίδα με 7-0, και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Το σκορ άνοιξε στο 7' ο Κ. Πιπιλιάρης με κεφαλιά και ο ίδιος παίκτης στο 18' έκανε το 2-0. Τρια λεπτά αργότερα ο Δημόπουλος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 και στο 24' ο Κ. Πιπιλιάρης με το τρίτο προσωπικό του γκολ στον αγώνα έγραψε το 4-0 με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να διαμορφώνεται σε 6-0 με δυο ακόμη γκολ από τον Βλάχο (39') και Λίτσι (44').

Στην επανάληψη η Αλεξάνδρεια πέτυχε άλλο ένα γκολ με τον Καψάλη γράφοντας έτσι το τελικό 7-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Σαμαράς - Ζουρνατζίδης).

Η νεοφώτιστη στην κατηγορία Επισκοπή νίκησε στο γήπεδό της και την ΑΕ Καβάσιλας με 2-1 και με την 3η νίκη της σε τέσσερα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα φιγουράρει στην τετράδα των πλεϊ οφ.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με 2-0 με γκολ που πέτυχαν μολις στο 2' ο Μουζάκι και στο 25' ο Δήμου με τα Καβάσιλα να μειώνουν το σκορ στο 40' με πεναλτι του Βουλγαράκη, σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελτζανίδης (Χρυσάνης - Ζαχαριάδης).

Δίχως νικητή έληξε η αναμέτρηση της ομάδας του Μακροχωρίου με την Μελίκη. Ένα αποτέλεσμα που με βάση την εικόνα του παιχνιδιού θεωρείται δίκαιο.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 14' με τον Γιάννινα για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 40' με τον Μπουκουβάλα ΄που εκμεταλλεύθηκε λάθος του νεαρού τερματοφύλακα του Μακροχωρίου Αργυρόπουλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Πιπερίδης - Ασβεστάρας).

Με ένα γκολ που πέτυχε στο 12' ο Καψάλης, ο Κοπανός στην έδρα του νίκησε τον Αγιο Γεώργιο και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Γκόγκας - Τσίτσης).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Νάουσα - Ζερβοχώρι 3-0

Αλεξάνδρεια - Πατρίδα        7-0

Επισκοπή - Καβάσιλα         2-1

Μακροχώρι - Μελίκη  1-1

Κοπανός - Αγ. Γεώργιος    1-0

Ρεπό: τα Τρίκαλα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής