breaking news Νέο

Ευχές και συγχαρητήρια στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας για τη νέα δημαρχιακή περίοδο

Ευχές και συγχαρητήρια στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας για τη νέα δημαρχιακή περίοδο

Δεν έλειψαν τα εκατέρωθεν συγχαρητήρια μεταξύ του δημάρχου Νάουσας,Νικόλα Καρανικόλα και του Νίκου Κουτσογιάννη, εψηφισμένου δημάρχου, στο δημοτικό συμβούλιο που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας, 30ης Οκτωβρίου, με τηλεδιάσκεψη..

"Συγχαίρω όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Ήμασταν πολλοί. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο Νίκο Κουτσογιάννη, που εξελέγη.δήμαρχος. Θα έχει πάντα δίπλα του και τη δική μας παράταξη για το καλό του δήμου" είπε ο κ.Καρανικόλας.

"Συγχαίρω όλες τις παρατάξεις που συμμετείχαν στον αγώνα, Όλοι μαζί, ανεξαρτήτως παρατάξεων, θα προχωρήσουμε με μόνο γνώμονα το καλό του τόπου" του απάντησε ο κ.Κουτσογιάννης.
 

Επικίνδυνο σημείο με ένα ατύχημα και ένα δυστύχημα σε λίγες βδομάδες
Στο επικίνδυνο σημείο, στη γέφυρα Καστανιώτη, όπου σε λίγες βδομάδες είχαμε ένα ατύχημα με την πτώση αυτοκινήτου στην Αράπιτσα, ενώ το πρωί της περασμένης Κυριακής ένα ακόμη δυστύχημα, με θύμα τον οδηγό του οχήματος και τραυματία το συνοδηγό του. Ο δήμαρχος ανέφερε ότι υπήρξε σύσκεψη μεταξύ των τεχνικών του δήμου και της Π.Ε Ημαθίας, για να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις στο σημείο, ώστε τα οχήματα να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, ενώ υπάρχει και μια επικίνδυνη κλίση στο σημείο της γέφυρας.

 

Τα υπόλοιπα θέματα ήταν υπηρεσιακής φύσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής