breaking news Νέο

Ένα κράτος με ποινικό μητρώο: Έργα και Ημέραι των εκατό ετών Τουρκικής «Δημοκρατίας» -Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης

Ένα κράτος με ποινικό μητρώο: Έργα και Ημέραι των εκατό ετών Τουρκικής «Δημοκρατίας» -Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης

Ο αείμνηστος καθηγητής μας Νεοκλής Σαρρής έλεγε με εμφατικό τρόπο ότι  η Τουρκία δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο. Όσοι κατηγορούν τη Γερμανία για την Ναζιστική της περίοδο  και για τα εγκλήματά της «ξεχνούν» να αναφερθούν στους αιώνες εγκλημάτων του οθωμανικού κράτους, το οποίο τα τελευταία εκατό χρόνια έχει αντικατασταθεί από την Τουρκική «Δημοκρατία», η οποία συνεχίζει την ίδια τακτική. 

Σε όλη την Τουρκία και τη Διασπορά της, καθώς και σε φίλιες χώρες, καθεστώτα και οργανώσεις, ενίοτε τρομοκρατικές και δολοφονικές,  όλοι γιορτάζουν την 100η επέτειο της «Δημοκρατίας», επέτειος η οποία έχει να παρουσιάσει τα εξής «επιτεύγματα»:

1.Γενοκτονία ενός εκατομμυρίου Ελλήνων, ενάμιση εκατομμυρίου Αρμενίων και μισού εκατομμυρίου Ασσυρίων και εκδίωξη όλων των διασωθέντων το 1922, αλλά και το 1942, το 1955, το 1964. ( Ο χριστιανικός πληθυσμός ήταν γύρω στο 50% στις αρχές του 1900, σύμφωνα με τα οθωμανικά αρχεία και μέσα σε εκατό χρόνια το  ποσοστό μειώθηκε στο 0,2% !

 2. Γενοκτονία ανυπολόγιστου αριθμού  Κούρδων, Αράβων, Κιρκάσιων κ.λπ.

  3. Οι Αλεβίτες, που αποτελούν το 30% του πληθυσμού της Τουρκίας, εξακολουθούν να αγνοούνται. Τουλάχιστον 60.000 Αλεβίτες έχουν σκοτωθεί βάρβαρα σε σφαγές που διέπραξε το κράτος τα τελευταία εκατό χρόνια.

   4 .Το 1939, τα εδάφη Liwa Iskenderun (Hatay) της Συρίας προσαρτήθηκαν και από τότε εφαρμόζονται οι πιο επαίσχυντες πολιτικές αφομοίωσης στον κόσμο. Η τελευταία εξελίσσεται τώρα μετά το σεισμό όπου εκατομμύρια αραβόφωνοι εκδιώκονται. 

  5. Η κατεχόμενη  Κύπρος από το 1974 έγινε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα οργανωμένου εγκλήματος, πορνείας, καζίνο,  ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

    6. Οι σημαντικότεροι   διανοούμενοι και καλλιτέχνες, όσοι δεν πρόλαβαν να φύγουν εκτός «Δημοκρατίας»,  είτε πυροβολήθηκαν,  είτε σαπίζουν  στις φυλακές.

    7.   Η «Δημοκρατία» πραγματοποίησε εισβολή στη Συρία και οι εγκληματίες που συγκεντρώθηκαν από όλο τον κόσμο εκπαιδεύτηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες του τωρινού Υπουργού Εξωτερικών. Η ευθύνη για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που σκοτώθηκαν στη Συρία βαρύνει αυτή τη «Δημοκρατία».

    8. Αυτή η «Δημοκρατία» σκότωσε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους αφήνοντάς τους κάτω από ερείπια στον σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου στην Αντιόχεια. Αυτή η «Δημοκρατία» έχει καταδικάσει τον λαό της Αντιόχειας σε πείνα, δίψα και έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος για ένα χρόνο. Αυτή η «Δημοκρατία» είναι η δημοκρατία που αρπάζει τα σπίτια, τους ελαιώνες και τα χωράφια των σεισμόπληκτων.

  

9. Αυτή η «Δημοκρατία», επέβαλλε με το δάσκαλο του Χίτλερ, τον Μουσταφά Κεμάλ τον ισχυρισμό ότι οι Τούρκοι είναι ανώτερη φυλή. Όπως αντιστοίχως οι Ναζί πίστευαν ότι ήταν νόμιμο δικαίωμά τους να σκοτώνουν, διεκδικώντας την ανωτερότητα της «γερμανικής» φυλής, πεποιθήσεις οι οποίες προκάλεσαν το θάνατο  εκατομμυρίων ανθρώπων.  Ο τουρκικός ρατσισμός, το απαρτχάιντ της «Δημοκρατίας»  επέβαλλε συνθήματα  όπως «ένας Τούρκος αξίζει όσο  ολόκληρος ο  κόσμος», «πόσο ευτυχισμένος είναι αυτός που λέει ότι είναι Τούρκος», δημιούργησε ψευτοεπιστημονικές γλωσσικές και ιστορικές διατριβές περί τουρκικής ανωτερότητας, περί δικαιώματος  να σκοτώνουν ανθρώπους και να διαπράττουν μαζικές σφαγές. Όσοι  μη Τούρκοι επιβιώσουν πρέπει να είναι σκλάβοι των Τούρκων!    

10. Αυτή η «Δημοκρατία» που δεν αναγνωρίζει εθνική κυριαρχία στην Ελλάδα, δεν αναγνωρίζει ως κράτος την Κύπρο, αρνείται να εφαρμόσει βασικούς κανόνες διεθνούς δικαίου, στέλνει εκατομμύρια μεταμφιεσμένους σε πρόσφυγες για αποσταθεροποίηση, θεωρείται κράτος της διεθνούς κοινωνίας;

Τέτοιες ώρες από τα Ύψαλα στα χερσαία σύνορα στον Έβρο μέχρι το Κας, την αρχαία Αντίφελλο στα θαλάσσια σύνορα στο Καστελλόριζο, ο συνεταιρισμός του Ερντογάν με τα τουρκικά Ες Ες τους Γκρίζους Λύκους, το οργανωμένο έγκλημα, οι παρακρατικές- τρομοκρατικές οργανώσεις, γιορτάζουν τα εκατό χρόνια της Τουρκικής «Δημοκρατίας». Η πραγματικότητα είναι ότι δημοσιεύει το ποινικό της μητρώο. Η ανθρωπότητα, η διεθνής κοινότητα, οι κυβερνήσεις, οι διεθνείς οργανισμοί, οι αληθινοί διανοούμενοι, έχουν μεγάλη ευθύνη για να δράσουν ενάντια στο κράτος- παρακράτος- διακινητή- τρομοκράτη- παρία.

Όσο μένει ἡ ἀνωμαλία, τόσο προχωρεῖ τὸ κακό !

 

Θεοφάνης Μαλκίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής