breaking news Νέο

Δ.Ε.Υ.Α.Β. : Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης και συλλεκτηρίων αγωγών Ν. Νικομήδειας και Π. Λυκογιάννης και σύνδεση τους με την ΕΕΛ Βέροιας»

Δ.Ε.Υ.Α.Β. : Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης και συλλεκτηρίων αγωγών Ν. Νικομήδειας και Π. Λυκογιάννης και σύνδεση τους με την ΕΕΛ Βέροιας»

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου  2023 στο κτίριο Διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) επί της οδού Κεντρικής 203, υπογράφθηκε η σύμβαση του έργου με τίτλο «Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης και συλλεκτηρίων αγωγών Ν. Νικομήδειας και Π. Λυκογιάννης και σύνδεση τους με την ΕΕΛ Βέροιας», μεταξύ του Προέδρου Δ.Σ της ΔΕΥΑΒ  κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «ΠΥΡΑΜΙΣ Α.Τ.Ε».   

Το ύψος της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των  1.806.533,21€ χωρίς ΦΠΑ και αφορά το 1ο υποέργο της πράξης. Επίσης τα υπόλοιπα δύο υποέργα αφορούν τις εργασίες αρχαιολογικών εκσκαφών και της σύνδεσης με τα δίκτυα ΔΕΔΔΗΕ των  αντλιοστασίων ακαθάρτων στην Λυκογιάννη και στη Νέα Νικομήδεια .

Ειδικότερα θα κατασκευασθούν 10.600m αγωγών, 260 φρεάτια επίσκεψης από συνθετικά υλικά , 6.200m καταθλιπτικού αγωγού, 9 φρεάτια αερεξαγωγού και  11 φρεάτια εκκένωσης.

Το δίκτυο του  εσωτερικού αγωγού αποχέτευσης προβλέπεται να κατασκευασθεί από αγωγούς διπλού δομημένου τοιχώματος και τα φρεάτια από πολυμερές υλικό τα οποίο εξασφαλίζει μεγαλύτερη στεγανότητα στο δίκτυο.

Το καταθλιπτικό δίκτυο προβλέπεται να κατασκευασθεί από σωλήνες πολυαιθυλενίου ΡE 80 (με ελάχιστη απαιτούμενη αντοχή MRS8 = 8 MPa), με συμπαγές τοίχωμα.

Το χρονοδιάγραμμα του έργου είναι 18 μήνες από την ημερομηνία έναρξης των εργασιών.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής