breaking news Νέο

Με 22 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Με 22 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, στις 6-11-2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με 22 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

 

ΘΕΜΑ

1ο :

Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος στο Υπουργείο Εσωτερικών για την εξαίρεση της Κοινωφελής Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) από την κατάργηση του άρθρου 29 του ν. 5056/2023.

ΘΕΜΑ

2ο :

Έγκριση ή μη της αριθ. 197/2023 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π.&Π.Α.», περί αναμόρφωσης (5ης) του προϋπολογισμού, του έτους 2023.

ΘΕΜΑ

3ο :

Έγκριση ή μη καθορισμού ύψους των μηνιαίων εξόδων παράστασης του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Δ/κού Συμβουλίου του Ν.Π. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

4ο :

Αποδοχή εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (13η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2023

ΘΕΜΑ

5ο :

Έγκριση ή μη επικαιροποίησης της υπ’ αριθ. 170/2020 απόφασης του Δ.Σ. περί α) τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Βέροιας στην περιοχή μεταξύ των Ο.Τ. 117 και 118, β) τήρησης όλων των νόμιμων διατυπώσεων δημοσιότητας και γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου υπηρεσίας Δόμησης-Περιουσίας

ΘΕΜΑ

6ο :

Έγκρισή ή μη παραλαβής της μελέτης κτηματογράφησης «Κτηματογράφηση-Πολεοδόμηση-Μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας και πράξη Εφαρμογής στις Πολεοδομικές Ενότητες ΠΕ1β του οικισμού Βεργίνας και στην ΠΕ 2β του οικισμού Παλατιτσίων»

ΘΕΜΑ

7ο :

Έγκρισή ή μη παραλαβής του Α΄ Σταδίου της πολεοδομικής μελέτης «Κτηματογράφηση-Πολεοδόμηση-Μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας και πράξη Εφαρμογής στις Πολεοδομικές Ενότητες ΠΕ1β του οικισμού Βεργίνας και στην ΠΕ 2β του οικισμού Παλατιτσίων»

ΘΕΜΑ

8ο :

Έγκρισή ή μη α) παράτασης του συμφωνητικού μίσθωσης του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στις Σαραντόβρυσες και β) εξουσιοδότησης του Δημάρχου

ΘΕΜΑ

9ο :

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης της μελέτης «Μελέτη κατασκευής φράγματος στη θέση Βρανά-Πέτρα Κοινότητας Τριλόφου Δήμου Βέροιας»

ΘΕΜΑ

10ο:

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αντιμετώπιση κατολισθήσεων της Δημοτικής οδού Καστανιάς-Ι.Μ. Παν. Σουμελά, πέριξ του σημείου με συντεταγμένες Χ:340338, Ψ:4474745»

ΘΕΜΑ

11ο:

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή κυκλικών κόμβων».

ΘΕΜΑ

12ο:

Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην οδό Άρεως».

ΘΕΜΑ

13ο:

Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής του έργου «Συντήρηση Κοινοχρήστων Χώρων Δ.Ε. Δοβρά (2020)».

ΘΕΜΑ

14ο:

Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής του έργου «Επισκευή και διαρρύθμιση παραρτήματος ΡΟΜΑ του κέντρου νεότητας Βέροιας».

ΘΕΜΑ

15ο:

Έγκριση ή μη προγράμματος εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου

ΘΕΜΑ

16ο:

Επί αιτήματος του Κέντρου Υγείας Βέροιας για την παραχώρηση χρήσης α) της πλατείας Ωρολογίου, β) δημοτικού χώρου επί της οδού Ακροπόλεως (πλησίον της 11ης ΤΟΜΥ) και γ) της πλατείας Δημαρχείου

ΘΕΜΑ

17ο:

Επί αιτήματος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την παραχώρηση χρήσης της πλατείας Δημαρχείου

ΘΕΜΑ

18ο:

Επί αιτήματος του Ευξείνου Λέσχης Βέροιας για την παραχώρηση χρήσης της πλατείας Δημαρχείου

ΘΕΜΑ

19ο:

Επί αιτήματος του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπ/σης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βέροιας) για την παραχώρηση χρήσης της πλατείας Δημαρχείου

ΘΕΜΑ

20ο:

Επί αιτήματος του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» για την παραχώρηση χρήσης της πλατείας Δημαρχείου

ΘΕΜΑ

21ο:

Επί αιτήματος της 8ης ΤΟΜΥ Δ.Βέροιας για την παραχώρηση χρήσης της πλατείας Ελιάς

ΘΕΜΑ

22ο:

Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη δημότισσα

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής