breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ξεχώρισαν τα φαβορί

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ξεχώρισαν τα φαβορί

Η Νάουσα πέρασε δίχως απώλειες και από την Μελίκη, κερδίζοντας με 2-1 τον γηπεδούχο Φίλιππο και με πέντε νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας. Από κοντά η Αλεξανδρεια, που πέρασε «αέρας» από τα γειτονικά Τρίκαλα, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και με τέσσερις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα, επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό του φαβορί, για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, που την συνοδεύει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια, το Μακροχώρι σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Επισκοπής, με την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1), ενώ η Πατρίδα πέτυχε την δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας στο γήπεδό της 3-0 τον Κοπανό, όπως και ο Αγιος Γεώργιος που πήρε το γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Ατλαντα Ζερβοχωρίου με 2-1, με την ομάδα του Ζερβοχωριου να μοιράζεται την τελευταία θέση με την Μελίκη έχοντας μόλις έναν βαθμό.

Στο γήπεδο της Μελίκης η Νάουσα με αρκετές απουσίες προηγήθηκε στο σκορ με τον Τούφα στο 24', με την γηπεδούχο ομάδα να ισοφαρίζει στο 42' με τον Παπαδόπουλο. Την νίκη στην φιλοξενούμενη ομάδα έδωσε ο νεαρός Χίσα με γκολ που σημείωσε στο 65'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Μητρόπουλος - Μουρατίδης).

Δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία στην προσπάθειά της να πάρει τους τρεις βαθμούς, συνεχίζοντας έτσι την νικηφόρα πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, στα γειτονικά Τρίκαλα η Αλεξάνδρεια, κερδίζοντας τον Μ.Αλέξανδρο με 4-0.

Η νικήτρια μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο πήρε προβάδισμα τριων τερμάτων. Στο 5' συγκεκριμένα ο Λίτσι έκανε το 0-1 και στο 9' και στο 17' ο Δημόπουλος με δύο τέρματα το 0-3. Στο 32' ο Τασιόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Προηγούμενη με 0-4 η Αλεξάνδρεια στην επανάληψη κατέβασε ρυθμούς, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει στο δεύτερο ημίχρονο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.Ρηγόπουλος (Ζουρνατζίδης - Γιαγκιζόγλου).

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Κεραυνού Επισκοπής και της ομάδας του Μακροχωρίου που διεξήχθη στην έδρα του πρώτου.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Κούβαρο στο 52' , με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το αποτέλεσμα στα ίσα οκτώ λεπτά αργότερα με τον Τσίλη.

Οι γηπεδούχοι ήταν νικητές του γειτονικού ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και του Άτλαντα Ζερβοχωρίου, που διεξήχθη στην έδρα του πρώτου.

Οι μετέπειτα νικητές προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του Σαρκατζή (26' και 44') με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1 στο 67' με τον Κολίτση, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαλαϊτσης (Τσίτσης - Πιπερίδης).

Σημαντική νίκη πέτυχε στο γήπεδό της η Πατρίδα με αντίπαλο τον Κοπανό και ανέβηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε ο Ανδρίτσος στο 40',  με τον Γκουτζιλίκα στο 60' και τον Χατζόπουλο στο 85' να πετυχαίνουν άλλα δύο τέρματα και να διαμορφώνουν το τελικό 3-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Γκόγκος - Αργυρίου).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγιος Γεώργιος -Ζερβοχώρι       2-1

Πατρίδα - Κοπανός    3-0

Μελίκη - Νάουσα        1-2

Τρίκαλα - Αλεξάνδρεια        0-4

Επισκοπή - Μακροχώρι     1-1


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής