breaking news Νέο

Ομιλίες του Συλλόγου Nεφροπαθών Ημαθίας στα Λύκεια Αγγελοχωρίου και Μακροχωρίου, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Μεταμοσχεύσεων

Ομιλίες του Συλλόγου Nεφροπαθών Ημαθίας στα Λύκεια Αγγελοχωρίου και Μακροχωρίου, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Μεταμοσχεύσεων

Το Δ.Σ του Συλλόγου Nεφροπαθών Ημαθίας πραγματοποίησε δύο ομιλίες στα Λύκεια Αγγελοχωρίου και Μακροχωρίου, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Μεταμοσχεύσεων, με θέμα τη  ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ - ΠΡΟΛΗΨΗ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΑΣ και με ομιλητές:

 

Α) Ζαχαρούδη Δήμητρα Συντονίστρια Ε.Ο.Μ.                                                                                                 

Θέμα: ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  – ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ

 

Β)Άννα Μαρία Παρασκευοπούλου  Ειδικευόμενη Νεφρολόγος                   

Θέμα: ΠΡΟΛΗΨΗ- ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΑ

 

Το  Δ.Σ  θα ήθελε να ευχαριστήσει τις ομιλήτριες για την παρουσίαση τους όπως επίσης ευχαριστούμε το Διευθυντή Δευ/μιας τον Κον Αλατζόγλου Αθανάσιο και τον Κον Δαβόρα Βασίλειο, Διευθυντή  εκπ. Θεμάτων,  για την άδεια να μιλήσουμε στα Λύκεια.

Να ευχαριστήσουμε το  Λυκειάρχη  Κο Παπαδημητρίου Θωμά και το Δ.Σ των καθηγητών του λυκείου Αγγελοχωρίου, το Λυκειάρχη  Κο Γεωργουδάκη Ιωάννη και το Δ.Σ  των καθηγητών από το Λύκειο Μακροχωρίου. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους μαθητές για το ενδιαφέρον που έδειξαν κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής