breaking news Νέο

Χρονογράφημα : Εγώ νομίζω νικάμε - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Χρονογράφημα : Εγώ νομίζω νικάμε - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Όχι απλώς νικάμε αλλά θα τους αλλάξουμε και τον αδόξαστο. Θα τους συντρίψουμε, θα τους καταρρίψουμε και δεν θα τους ανακηρύξουμε. Θα τους πάρουμε τα σώβρακα.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην τους αναδείξουμε και να τους υποδείξουμε την ήττα τους και την συντριβή τους. Έτσι θα φανεί πως είναι μισότριβοι και μυαλοκομένοι . Θα δείς τι θα πάθουν τελικά, θα προσκυνήσουν κι αυτοί τον Ολυμπιακό. Αυτός θα είναι ο σκοπός μας. Αθάνατη ομάδα με πανανθρώπινουυς στόχους!!

Ποιος έβαλε τα λιανοπαίδια της Χαμάς να τα βάλουν με την εμπορική και θρησκευτική δύναμη του Ισραήλ οι οποίοι ελέγχουν και τον Χριστιανισμό και τον Ισλαμισμό, και μάλιστα παράλληλα με την στρατιωτική δύναμη της Αμερικής? Πρέπει να ήταν πολύ τρελοί που παρακίνησαν σε τέτοιες ενέργειες. Θα μπορούσε βέβαια να ήταν και πολύ πονηροί. Οι υπηρεσίες του Ισραήλ ήταν σίγουρα ενήμερες μέχρι και για την τελευταία σφαίρα της  Χαμάς αφού οι ίδιοι τις κατασκευάζουν. Τις κατασκευάζουν αλλά δεν τις καταναλώνουν οι ίδιοι, την κατανάλωση την αναλαμβάνει συνήθως ο πελάτης. Πελάαατες μου που έλεγε και ο Βέγγος, και τελικά βρέθηκαν πολλοί, αμέτρητοι! Απάνω στην κατανάλωση βρέθηκαν και μερικές χιλιάδες παιδάκια σκοτωμένα, συμβαίνουν αυτά, γιατί αν δεν συνέβαιναν δεν θα άνοιγαν και οι κρουνοί των ευαίσθητων ματιών των ευυπολήπτων Ευρωπαίων και Αμερικανών πολιτών, δεν είμαστε δα και τόσο αναίσθητοι. Είμαστε άριστοι και στην ποιότητα των βομβών και στην πυκνότητα της αλμης των δακρύων μας. Ε, τι άλλο θέλετε, μην τα περιμένετε και όλα από μας, γεννήστε κι εσείς κανά παιδί να πάει στο στρατό να ρίξει κι αυτός μια καλή βολή σε ένα άλλο παιδί, επί τέλους πρέπει να υπάρχει και κατανόηση.

Βέβαια, όλο αυτό το πανηγύρι μπορεί να ξεφύγει να πέσει και καμιά πιο πετυχημένη βομπούλα, όπως στο Ναγκασάκι ας πούμε, κι εκεί να δείς χαρές και πανηγύρια οι σοβαροί επιστήμονες μέσα στα εργαστήρια της Αλαμπάμας και αλλαχού. Χαρές αλληλοσυγχαρητηρίων μέχρι κραιπάλης και θυμιάματος.

Δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση δημιουργίας ενός τέτοιου θέματος αφού είναι βέβαιο πως θα επέμβουν οι ανά τον κόσμο ευαίσθητοι κομμουνιστές που δεν δέχονται μύγα στην ξιφολόγχη τους, αν φυσικά εξαιρέσεις τους βουλευτικούς μισθούς τους μεθ όλων των επί πλέον προβλεπομένων επιδομάτων. Εδώ πρέπει να είμαστε δίκαιοι, η μείωση των αποδοχών μπορεί να φέρει κάμψει της αγοράς στο ροκφόρ και τις Marcedes άνω των τριών χιλιάδων κυβικών. Το αυτοκίνητο στην γρήγορη προσπέραση φαίνεται.

Παράλληλα είναι βέβαιο πως θα κινηθούν παράλληλα και οι χιλιάδες των ισχυρών Αγίων, τόσο των Ορθοδόξων όσο και των Καθολικών ομού με εκείνων των περιφήμων Μουσουλμάνων της ευρύτερης περιοχής της μέσης Ανατολής του Βορά,   της Δύσεως και του Νότου. Θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση υπέρ των αμάχων, με αποτέλεσμα την οπισθοχώρηση του Σατανά και των δικών του Αγίων. Οι δικοί μας Άγιοι θα κατανικήσουν τους αδύναμους έως τιποτένιους Σατανοάγιους.

Αυτό φάνηκε καθαρά και στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ο αριθμός των νεκρών του Χίτλερ περιορίσθηκε στους πενήντα εκατομμύρια νεκρούς, όλοι οι άλλοι έζησαν κατόπιν επέμβασης  τόσο των αριστερών ανθρώπων όσο και των Χριστιανών υπηκόων.

Καϋμένη ανθρωπότητα, όσο θα ζείς με ιδεολογίες και ευχολόγια τόσο και θα θανατώνεσαι σε κάθε ευκαιρία ανάπαυσης των επιτήδειων ζώντων και τεθνεότων. Καλό ξημέρωμα και καλά όνειρα!!

 

Φοίβος Ιωσήφ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής