breaking news Νέο

Χαιρετισμός του πρέσβη της Κούβας στην Ελλάδα, Αραμίς Φουέντε Ερνάντες, προς το λαό της Ημαθίας

Χαιρετισμός του πρέσβη της Κούβας στην Ελλάδα, Αραμίς Φουέντε Ερνάντες, προς το λαό της Ημαθίας

Μέσω του ΡΑΔΙΟ ΑΙΧΜΗ-102,8 και της εκπομπής «Λόγια σταράτα» του Αλέκου Χατζηκώστα, ο Αραμίς Φουέντε Ερνάντες, πρέσβης της Κούβας στη χώρα μας, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα προς το λαό της Ημαθίας. (Να υπενθυμίσουμε ότι η προηγούμενη πρέσβης είχε επισκεφτεί τρεις φορές την Ημαθία, αναπτύσσοντας ιδιαίτερες έτσι σχέσεις με την περιοχή μας, ενώ τις επόμενες ημέρες ετοιμάζεται και αποκλειστική συνέντευξη μαζί του).

 «Αγαπητοί φίλοι της Ημαθίας

Με μεγάλη χαρά σας μεταφέρω έναν εγκάρδιο και φιλικό χαιρετισμό εκ μέρους μας και εκ μέρους του λαού της Κούβας. Η φιλία και η αλληλεγγύη ανάμεσα στους δύο λαούς μας υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Ο απόστολος της ανεξαρτησίας της Κούβας Χοσέ Μαρτί μας κληροδότησε αυτά τα αισθήματα και τον μεγάλο θαυμασμό που έχουμε οι κουβανοί προς τον αγαπητό ελληνικό λαό και τη ιστορία του.

Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε το ενδιαφέρον μας να σας επισκεφτούμε και να σας εκφράσουμε από κοντά αυτά τα αισθήματα και τις ειλικρινείς ευχές μας να συνεχίσουμε να ενισχύουμε τους δεσμούς της φιλίας μας.

Δεχτείτε λαέ της Ημαθίας την αγάπη των κουβανών αδελφών σας και έναν εγκάρδιο χαιρετισμό».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής