breaking news Νέο

Με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Νάουσας

Με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Νάουσας

Τακτική  δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηρ. Πόλης Νάουσας θα διεξαχθεί σήμςρα Τρίτη, 7-11 -2023, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 12:00 μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα7  θέματα  της ημερήσιας διάταξης :

 

1

13η  Αναμόρφωση  Τεχνικού Προγράμματος  - Προϋπολογισμού έτους 2023 Δήμου Η.Π. Νάουσας» - εισήγηση στο Δημοτικό συμβούλιο.

2

Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή κοινότητας Επισκοπής(5η κατάσταση δαπάνης)

3

Συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης της δημόσιας σύμβασης «Υπηρεσία καθαριότητας δημοτικών κτιρίων Δ. Νάουσας για ένα έτος (δώδεκα μήνες)»

4

Έγκριση της διενέργειας διαγωνισμού για τη σύναψη και ανάθεση δημόσιας σύμβασης για την «υπηρεσία  καθαριότητας δημοτικών κτιρίων Δ. Νάουσας για ένα έτος (δώδεκα μήνες)», έγκριση της μελέτης(παρ. 7 του άρθρου 54 του Ν. 4412/2016) και των εγγράφων της σύμβασης, την επιλογή του τρόπου εκτέλεσης, του κριτηρίου ανάθεσης, τον καθορισμό των όρων και σύνταξη της διακήρυξης του Δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

5

Καθορισμός αντιτίμου συμμετοχής αθλουμένων στα Π.Α.γ.Ο. της Γ.Γ.Α. που υλοποιεί κάθε έτος ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

6

Αίτηση επανεξέτασης απορριφθείσας αιτήσεως εξωδικαστικής αποζημίωσης – ανακλήσεως απορριπτικής απόφασης Οικονομικής Επιτροπής

7

Έγκριση ή μη δαπανών συνδιοργάνωσης μουσικής συναυλίας με την Ορχήστρα Εγχόρδων του Χονγκ Κονγκ στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μίκης Θεοδωράκης» και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης.

 

                Η σύγκληση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής  γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87), όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/18 και ισχύει σήμερα και τις διατάξεις του άρθρου 11 του  Ν.5043/2023(ΦΕΚ Α΄91)

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής