breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Καψόχωρα, Διαβατός το απόλυτο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Καψόχωρα, Διαβατός το απόλυτο

Με την Καψόχωρα και τον Διαβατό να παίρνουν τα δυο ντέρμπι του 1ου ομίλου και μάλιστα εκτός έδρας η πρώτη με αντίπαλο το Παλαιοχώρι και ο δεύτερος τον Σταυρό συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ενωσης μας.

Η Καψόχωρα συγκεκριμένα με γκολ που πέτυχε στο 20' ο Γιώργος Κίτσας νίκησε στην Καψόχωρα την τοπική ομάδα με 0-1 και παρέμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Στην 2η θέση βρίσκεται ο Διαβατός που έχει επίσης το απόλυτο αλλά (3 αγώνες, ισάριθμες νίκες) ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο.

Ο Διαβατός την Κυριακή το απόγευμα αφου προηγήθηκε με 0-2 (τα γκολ οι Ηλιάδης 42', Τσολάκης 55') νίκησε τελικά στο γήπεδο του Σταυρού την τοπική ομάδα με 1-2 (μείωσε στο 63' ο Παπαδόπουλος Κ.).

Με το εντυπωσιακό 6-1 κέρδισε η γηπεδούχος ομάδα το γειτονικό ντέρμπι Συκιά Βεργίνα (τα γκολ για την νικήτρια οι Κακαγιάννης 6' και 32'), Στυλίδης (9'), Κοκκαλιάρης (29'), Ακριβόπουλος (65') και Τσαπράνης Θ. (80'). Για την Βεργίνα μείωσε ο Τσιρέλης στο 53'.

Εντυπωσιακή νίκη επί του πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα Ολυμπιακού Νάουσας της Ακαδημίας της Βέροιας με 4-0.

Η μετέπειτα νικήτρια προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Λαζαρίδη για να πετύχει στην επανάληψη άλλα τρια τέρματα με τους Αλαμπουρινό (71'), Καρύδα (79') και Νανόπουλο σημειώνοντας έτσι μια πολύ σπουδαία νίκη.

Ο Εθνικός Ραχιάς ηταν ο νικητής του ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕ Ποντιων. Η ΑΕ Ποντίων προηγήθηκε στο σκορ με τον Σπανό στο 8', με τον Παναγιωτίδη να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 36' ο Αϊρατζής έδωσε και πάλι προβάδισμα στο σκορ στην ΑΕΠ με τον Εθνικό να πετυχαίνει δυο τέρματα στη συνέχεια με τους Παναγιωτίδη (43') και Κανδυλίδη (60') και να παίρνει τελικά την νίκη με 3-2.

Ο Αχιλλέας Νάουσας επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας εκτός έδρας την Αγία Βαρβάρα με 1-2 και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ πέτυχαν ο Αλατσίδης στο 12' και ο Μπράτσης στο 68', με την γηπεδούχο Αγία Βαρβάρα να μειώνει στο 73' με τον Δάμτσιο.

Με ένα γκολ που πέτυχε στο 90' ο Αμανατίδης Σ. τα Λευκάδια νίκησαν εκτός έδρας τα Ασώματα και έφτασαν στους 7 βαθμούς έχοντας έναν αγώνα λιγότερο.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α' Ομιλος

Παλαιοχώρι - Καψόχωρα   0-1

Συκιά - Βεργινα 6-1

Σταυρός - Διαβατός   1-2

Ρεπό; Αχθος Αρούρης

 

Β' Ομιλος

Ασώματα- Λευκάδια  0-1

Αγία Βαρβάρα - Αχιλλέας Ν.        1-2

ΑΕ Ποντίων - Ραχιά   2-3

Ακαδημία Β. - Ολυμπιακός Ν.     4-0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής