breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Σεισμοί, λιμοί, λοιμοί και καταποντισμοί στο ΣΥΡΙΖΑ. Αποχωρεί ο Γιώργος Σταθάκης.

Ποιος είν’ τούτος; Δεν τον ξέρω. Αν δεν ήταν ο Τσίπρας, δεν θα τον γνώριζε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του, που έλεγε ο μακαρίτης ο Κατσιφάρας για τον Ανδρέα.

Βέβαια ο θυρωρός έχει πλέον πεθάνει, από την εποχή των μνημονίων και των θυροτηλεφώνων με κάμερα, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

Και βγήκε και η Cia Αναγνωστοπούλου, που αυτή δεν την ήξερε ούτε ο θυρωρός της και μας είπε ότι οι μετανάστες λιάζονταν στην πλατεία Ομονοίας και τι είπε; Ότι ο Κασσελάκης έχει μαγκιά, αλλά δεν έχει σθένος.

Θού Κύριε, με τις μαγκιές του κρητίκαρου του προέδρου. 

 

Αμ το άλλο πάλι; Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και οι...προβοκάτορες έβαλαν δίπλα στην Αχτσιόγλου, την Κωνσταντοπούλου.

Ποιος είδε το Λούκυ Λουκ και δεν φοβήθηκε. Έχει δίκιο η Ζωή. Να είναι δίπλα στην κούκλα την Έφη και να τη βγάζουν φωτογραφίες οι παπαράτσι;

Και άντε μετά να αρχίσει τα «πως είπατε;» στους δημοσιογράφους, που θα τολμούσαν να της επισημάνουν ότι ο καθρέφτης έβγαζε πιο όμορφη τη Σταχτοπούτα την Έφη.

Η ουσία πάντως στο φεστιβάλ; Έρχεται η Μόνικα! Όχι η φυσαρμόνικα. Η Μπελούτσι. Παράκληση στη διεύθυνση της διοργάνωσης, αν υπάρχει κάποια κενή θέση δίπλα στο αστέρι, να με προτιμήσει.

Μέχρι και δίπλα στην «πως είπατε;» δέχομαι να καθίσω για προθέρμανση, πριν μεταβώ στη Μόνικα.


Κατσιφάρας
Αναγνωστοπούλου
Κασσελάκης
Κωνσταντοπούλου-Αχτσιόγλου
Μπελούτσι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής