breaking news Νέο

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τους προστάτες των Σερρών προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου μας κ. Παντελεήμονος

  • Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τους προστάτες των Σερρών προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου μας κ. Παντελεήμονος
  • Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τους προστάτες των Σερρών προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου μας κ. Παντελεήμονος

Το πρωί της Τετάρτης, 8ης Νοεμβρίου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών τελέστηκε Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για την εορτή των προστατών της πόλεως, Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Στο λαμπρό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξήρχε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και συμμετείχαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο, Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος και ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμώς τους Αγίους Αρχιερείς που λαμπρύνουν με την παρουσία τους την Ιερά Πανήγυρη καθώς και τους Άρχοντες του τόπου και τον φιλοπάρθενο και φιλάγγελο λαό του Θεού για την όλως συγκινητική και τιμητική συμμετοχή τους στις εορταστικές ακολουθίες για τους πολιούχους των Σερρών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε πάνδημη Ιερά Λιτανεία της Ιεράς και θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας «Εικοσιφοινίσσης» από την παλαίφατη ομώνυμη Ιερά Μονή του Παγγαίου και της Ιεράς Εικόνος των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, με τη συμμετοχή των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και πλήθους ευσεβών πιστών


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής