breaking news Νέο

Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας : «Γρήγορη τακτοποίηση όλων των εκκρεμών πληρωμών και ικανοποιητική αποζημίωση όλων των ζημιών από τον ΕΛΓΑ»

Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας : «Γρήγορη τακτοποίηση όλων των εκκρεμών πληρωμών και ικανοποιητική αποζημίωση όλων των ζημιών από τον ΕΛΓΑ»

Η καλλιεργητική περίοδος 2023 με πολλά προβλήματα από ζημίες και τιμές τελειώνει. Οι αγρότες βρισκόμαστε στην κατάσταση αναμονής και από πουθενά δεν φαίνεται κάποια κίνηση.

Η κάλυψη του χαμένου εισοδήματος η οποία συζητιότανε πολύ έντονα το καλοκαίρι έχει ξεχαστεί.

Για τις ζημίες που προκλήθηκαν από βροχές και χαλάζι δεν  έχουμε ακόμα  κάποιο νεότερο για τις πληρωμές.

Πολλοί αγρότες δεν έχουν πληρωθεί ακόμη από τις παραγωγές που έχουν παραδώσει σε εμπόρους και συνεταιρισμούς. Αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Η κατάσταση συνεχώς δυσκολεύει και θα πρέπει οι αρμόδιοι (κυβέρνηση , βουλευτές και τοπικοί παράγοντες) να κινηθούν ώστε να έχουμε άμεσα τις πληρωμές ώστε να ξεκινήσει φυσιολογικά η νέα καλλιεργητική περίοδος για τους αγρότες.

Σαν Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας απαιτούμε και διεκδικούμε την γρήγορη τακτοποίηση όλων των εκκρεμών πληρωμών και την ικανοποιητική αποζημίωση όλων των ζημιών από τον ΕΛΓΑ.   Καλούμε τους αγρότες μέλη μας σε εγρήγορση για την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων μας .

 

Για τον Α.Σ.Γ. Βέροιας

Αναστάσιος Χαλκίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής