breaking news Νέο

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 16/11 – 22/11/23

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 16/11 – 22/11/23

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ: ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ.. (ΜΕΤΑΓΛ)

LE PETIT NICOLAS: HAPPY AS CAN BE

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Σάββατο 18/11 – Κυριακή 19/11 στις 17.15

 

Σκηνοθεσία:      Amandine Fredon

Σενάριο:              Anne Goscinny, Michel Fessler & Benjamin Massoubre

Ηθοποιοί:            ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Σκεύος Πολυκάρπου, Εύρος Βασιλείου, Μάριαν Κυπριανού, Γιώργος Ευαγόρου, Άντονυ Παπαμιχαήλ, Θανάσης Δρακόπουλος, Μαρία Κάνθερ, Ζωή Κυπριανού, Άρης Κυπριανού, Νάτια Χαραλάμπους, Χρήστος Γρηγοριάδης

 

Σκυμμένοι πάνω από σε ένα λευκό χαρτί κάπου ανάμεσα στη Μονμάρτρη και το Σεν Ζερμέν, ο Jean-Jacques Sempe και ο Rene Goscinny δίνουν πνοή σε ένα σκανταλιάρικο αγόρι, τον μικρό Νικόλα. Μία επεισοδιακή ζωή γεμάτη παιχνίδι, φίλους, καλαμπούρια, τιμωρίες, πολύτιμα μαθήματα και διαφωνίες απλώνεται μπροστά στον Μικρό Νικόλα. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, το παιχνιδιάρικο αγόρι τρυπώνει στο στούντιο των δημιουργών του και μαθαίνει για τη γνωριμία και τη φιλία τους, αλλά και για τα παιδικά τους χρόνια.

TRIVIA

Η βραβευμένη γαλλική ταινία animation «O Μικρός Νικόλας: Τι περιμένουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;» βασίζεται στα αγαπημένα κόμικς και παιδικά βιβλία των Jean-Jacques Sempé and René Goscinny και τιμά το πνεύμα των θρυλικών δημιουργών και του εμβληματικού έργου τους.

Trailer: ">https://

 

ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 3 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

TROLLS BAND TOGETHER

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Σάββατο 18/11 - Κυριακή 19/11 στις 17.15

Σκηνοθεσία:      Walt Dohrn & Tim Heitz

Σενάριο:              Jonathan Aibel, Glenn Berger & Elizabeth Tippet

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι (#broppy)! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Trailer: ">https://   

THE HUNGER GAMES: ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΗΔΟΝΙΩΝ&ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Πέμπτη 16/11 – Παρασκευή 17/11 - Δευτέρα 20/11 – Τρίτη 21/11 - Τετάρτη 22/11 στις 20.15

Σάββατο 18/1 - Κυριακή 19/11  στις 21.10

 

Σκηνοθεσία:      Francis Lawrence

Σενάριο:              Michael Lesslie, Michael Arndt & Suzanne Collins

Ηθοποιοί:            Viola Davis, Burn Gorman, Rachel Zegler, Jason Schwartzman, Hunter Schafer, Kjell Brutscheidt, Tom Blyth, Fionnula Flanagan, Peter Dinklage

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Rachel Zegler(West Side Story) πρωταγωνιστεί ως Lucy Gray Baird , και είναι ο επιλεγμένος φόρος της Περιοχής 12 που θα παλέψει για την επιβίωσή της στην αρένα, στους 10ουςΑγώνες Πείνας. Όμως ο Tom Blythως μέντορας της, ο οποίος υποδύεται τον Coriolanus Snow, βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στα καθήκοντά του στην Κάπιτολ και τα συναισθήματα που αναπτύσσει σταδιακά για εκείνη.

Trailer: ">https://

ΜΙΛΑ ΜΟΥ - TALK TO ME

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Σάββατο 18/11 – Κυριακή 19/11 στις 21.15

 

Σκηνοθεσία:      Danny & Michael Philippou

Σενάριο:              Danny Philippou, Bill Hinzman & Daley Pearson

Ηθοποιοί:            Miranda Otto, Ari McCarthy, Sarah Brokensha, Kit Erhart-Bruce, Hamish Phillips, Sunny Johnson, Sophie Wilde, Marcus Johnson, James Oliver, Jett Gazley, Alexandra Jensen

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, εθίζεται στη νέα περιπέτεια, μέχρι που ένας εξ αυτών ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

TRIVIA

Είναι η πρώτη ταινία των ελληνικής καταγωγής Αυστραλιανών διδύμων Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου, ευρύτερα γνωστών από το διαδικτυακό τους κανάλι RackaRacka, με πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο θεάσεις στο YouTube.

 

 Ο Πίτερ Τζάκσον, σκηνοθέτης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αποθέωσε την ταινία ως την «καλύτερη ταινία τρόμου των τελευταίων ετών». Συγκεκριμένα, ο Τζάκσον έγραψε στην δήλωσή του: «Δεν είναι απλώς καλό – είναι πάρα πολύ καλό. Η καλύτερη, πιο καθηλωτική ταινία τρόμου που έχω απολαύσει εδώ και χρόνια. Ανελέητα τρομακτική και ανατριχιαστική – με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

 Είναι η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία τρόμου στην ιστορία της Α24 στο box office της Βόρειας Αμερικής.

">https://

 

ARTE POVERA - THE DOCUMENTARY

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Παρασκευή 17/11 στις 21.15

Σάββατο 18/11 - Κυριακή 19/11 στις 19.30

 

Σκηνοθεσία:      Φώτης Γεωργιάδης

Σενάριο:              Φώτης Γεωργιάδης

Ηθοποιοί:            Beats Pliz, Bloody Hawk, Dani Gambino, Μικρός Κλέφτης, Λεξ ., Εθισμός ., Hawk ., Σαντάμ ., Vlospa ., Wang .

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το "Arte Povera - The Documentary" είναι ένα ντοκιμαντέρ που απαθανατίζει την διαδικασία δημιουργίας του ομώνυμου μουσικού album "Arte Povera" το οποίο σκηνοθετήθηκε και παράχθηκε από τον Beats Pliz (aka Φώτη Γεωργιάδη). Την εποχή που η rap μουσική είναι το νουμερο 1 είδος μουσικής στην Ελλάδα σπάζοντας όλα τα ρεκόρ στα charts και τις μουσικές πλατφόρμες, ο μουσικός παραγωγός-συνθέτης και σκηνοθέτης κάποιων από των μεγαλύτερων rap music videos και επιτυχιών στην Ελλάδα, Beats Pliz, αποφασίζει να παράξει έναν δίσκο album όπου θα συνδυάζει δύο τελείως διαφορετικά είδη μουσικής, αυτά της κλασικής συμφωνικής μουσικής και του rap. Έτσι, συνθέτει original κομμάτια συμφωνικής μουσικής, ταξιδεύει σε 3 διαφορετικά στούντιο της Ευρώπης για να τα ηχογραφήσει από ορχήστρες ανωτάτου επιπέδου, τα μετατρέπει σε rap beats και επιστρατεύει τους δημοφιλέστερους rap artists στην Ελλάδα, (μεταξύ των οποίων οι BLOODY HAWK, DANI GAMBINO, ΕΘΙΣΜΟΣ, HAWK, ΛΕΞ, ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΣΑΝΤΑΜ, VLOSPA, WANG) να ραπάρουν πάνω σε αυτά. Έχοντας μαζί του μία κάμερα, απαθανατίζει την κάθε του στιγμή σε όλη αυτή την διαδικασία, με την διεξαγωγή της ηχογράφησης των συμφωνικών ορχηστρών, τις στιγμές παραγωγής των κομματιών μαζί με τους ραππερς με αρκετό behind the scenes υλικό, την επεξήγηση όλου του οράματος του καθώς και πολλών clips που θυμίζουν εκκεντρικά Ευρωπαϊκά music videos.

 

Trailer: ">https://

 

MAY DECEMBER

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Πέμπτη 16/11 - Δευτέρα 20/11– Τρίτη 21/11 – Τετάρτη 22/11

στις 20.15

Παρασκευή 17/11 στις 19.00

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Σάββατο 18/11 - Κυριακή 19/11 στις 19.00

 

 

Σκηνοθεσία:      Todd Haynes

Σενάριο:              Samy Burch & Alex Mechanik

Ηθοποιοί:            Natalie Portman, Chris Tenzis, Julianne Moore, Charles Melton, Gabriel Chung, Andrea Frankle, Joan Reilly, Mikenzie Taylor

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Είκοσι χρόνια μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε το ρομάντζο της τότε 36χρονης Γκρέισι (Τζούλιαν Μουρ) και του 13χρονου Τζος (Τσαρλς Μέλτον), το ζευγάρι ζει μια φαινομενικά ειδυλλιακή προαστιακή ζωή. Η οικογενειακή τους γαλήνη θα διαταραχθεί απότομα από την έλευση της Ελίζαμπεθ (Νάταλι Πόρτμαν), μιας δημοφιλούς ηθοποιού που θέλει να κάνει έρευνα για τον επερχόμενο ρόλο της ως Γκρέισι. Όσο η Ελίζαμπεθ βυθίζεται στην καθημερινότητα του ζευγαριού, η άβολη πραγματικότητα του σκανδάλου αποκαλύπτεται, φέρνοντας στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα.

Στο «MayDecember», o Τοντ Χέινς («Κάρολ») εξερευνάει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ανθρώπινου είδους: την κολοσσιαία άρνηση να κοιτάξουμε τον εαυτό μας.

Trailer: ">https://

 

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr, περισσότερες πληροφορίες στο www.cinestar.gr και 2331022373.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο: www.cinestar.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής