breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Καψόχωρα και Διαβατός το απόλυτο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Καψόχωρα και Διαβατός το απόλυτο

Ο Ατρόμητος Διαβατού και η ΑΕ Καψόχωρας συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό των φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο τους.

Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή ο Διαβατός νίκησε στο γήπεδό του τον Αρη Παλαιοχωρίου με 3-1 (τα γκολ για τον νικητή ο Ηλιάδης στο 20', και ο Μανιόπουλος στο 75' και στο 90'+4' ενώ για τον ηττημένο είχε ισοφαρίσει στο 57' ο Γκιόκα) πετυχαίνοντας την τέταρτη νικη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Νίκη και μάλιστα με το εντυπωσιακό 7-1 και για την Καψόχωρα που και αυτή διατηρεί το απόλυτο στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο την Βεργίνα (τα γκολ ο Αναστασόπουλος 15', Κίτσας Ν. 29', Κίτσας Γ. 45', 75' και 81, Κίτσας Λ. 58', Μπουκλάς 78'. Για την Βεργίνα σκόραρε ο Πεκιαρίδης 85'.

Ανετη επικράτηση με 5-3 του Αχθου Αρούρη επί του Σταυρού (τα γκολ για τον νικητή ο Κουβατσίδης στο 19' ο Ράντης στο 50' και στο 67' ο Βύζας στο 55') ενω για λογαριασμό του Σταυρού σκόραραν ο Κοτζαχρήστος 48' και Τσακαλίδης 80'.

Στον 2ο όμιλο τα Λευκάδια πήραν το ντέρμπι με τον Αχιλλέα Νάουσας και τον έπιασαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ της νίκης των Λευκαδίων πέτυχαν οι Σκαρλάτος στο 26' και Δρενοβιάδης στο 63' ενω για λογαριασμό του Αχιλλέα είχε ισοφαρίσει στο 59' ο Μίσκος.

Ισόπαλο (2-2) έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού Νάουσας και της Αγίας  Βαρβάρας που διεξήχθη στην έδρα του πρώτου (τα γκολ ο Παπαδης στο 26' και ο Σάκκος στο 50' (Ολυμπιακού) Χαλβατζής 58' και Κογκέζος (Αγία Βαρβάρα).

Συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία της η Ακαδημία της Βέροιας νίκησε στο γήπεδο των Γεωργιανών και την ΑΕ Ποντίων με 5-1 και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας (τα γκολ για την Ακαδημία οι Οργιανέλης 30' και 48', Γιοβανόπουλος Γ. 50', Αλαμπουρινός 64' και Κοτρώνης 80', ενω για λογαριασμό της ΑΕ Ποντίων σκόραρε ο Βόλκος στο 54'.

Τέλος τα Ασώματα κέρδισαν εκτός έδρας με 2-1 την Ραχιά και πηραν τους πρώτους τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα (Σκορερ για τους νικητές ο Λίβας στο 23' και ο Καλπακίδης στο 85', ενω για την Ραχιά σκόραρε ο Φωτιάδης 44').

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1ος Ομιλος

Καψόχωρα - Βεργίνα 7-1

Διαβατός - Παλαιοχώρι       3-1

Αχθος Αρούρης - Σταυρός 5-3

Ρεπό: Συκιά

 

2ος Ομιλος

Λευκάδια - Αχιλλέας Ν.       2-1

Ραχιά - Ασώματα        1-2

Ολυμπιακός Ν. - Αγία Βαρβάρα  2-2

Ακαδημία Β. - ΑΕ Ποντίων 5-1


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής