breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Και τώρα οι δυό τους

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Και τώρα οι δυό τους

Η Αλεξάνδρεια που πέρασε εύκολα από το γήπεδο του Μακροχωρίου κερδίζονγτας με 4-0 την τοπική ομώνυμη ομάδα εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της Νάουσας και την έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πινακα. Ετσι η μάχη του φετινού τίτλου της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας όπως όλα δείχνουν θα παιχθεί στα τέρσερα παιχνίδια (μαζί με τα πλεϊ οφ) που θα δώσουν μεταξύ τους οι δυο μονομάχοι, η Νάουσα και η Αλεξάνδρεια αρχής γενομένης από το Σάββατο που δίνουν τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο ΔΑΚ της Νάουσας.

Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της αγωνιστικής η Μελίκη συνεχίζoντας την ανοδική πορεία που ξεκίνησε από τον αγώνα με αντίπαλο το Μακροχώρι (ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας) πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη  νίκη της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας εκτός έδρας τον Αγιο Γεώργιο με 2-1 ενω στις νίκες επέστρεψε και η Επισκοπή που κέρδισε το γειτονικό ντέρμπι με το Ζερβοχώρι με 2-1.

Επιστροφή στις νίκες και για την ομάδα των Τρικάλων (3-0 στην έδρα τους την Πατρίδα) ενω τα Καβάσιλα σε πολύ καλή ημέρα νίκησαν στην έδρα τους με 4-1 τον Κοπανό.

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία στον εκτός έδρας αγώνα της η Αλεξάνδρεια με αντίπαλο το Μακροχώρι. Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα άνοιξε το σκορ στο 8' με τον Κώστα Πιπιλιάρη και ο ίδιος παίκτης στο 32' έκανε το 0-2. Στο 44' ο Γιάννης Πιπιλιάρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, για να διαμορφώσει το τελικό 0-4 ένας πρώην Μακροχωρίτης ο Χασιώτης στο 90'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Τραούδας - Ζουρνατζίδης).

Επιστροφή στις νίκες για την Επισκοπή που κέρδισε στο γήπεδό της με 2-1 το Ζερβοχώρι παραμένοντας στο γκρουπ των πλεϊ οφ.

Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε στο 7' ο Κούβαρος και ο ίδιος παίκτης στο 25' έκανε το 2-0. Το Ζερβοχώρι αντέδρασε και στο 83' με κατ' ευθείας εκτέλεση φαουλ μείωσε με τον Τηλκερίδη με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μελιτζανίδη (Χρυσάνης - Πιπερίδης) που απέβαλε στο 81' τον Μούτσιο, αφήνοντας την ομάδα του Ζερβοχωρίου με 10 ποδοσφαιριστές.

Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα νίκησαν στο γήπεδο τους 3-0 την Πατρίδα και έμειναν μόνα στην 4η θέση του βαθμολογικού πινακα.

Και τα τρία τέρματα της νικήτριας σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο απο τον Παπαγεωργίου στο 46' με τον Μάρκου στο 68' και στο 77'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Χαλατζιούκας - Ποζιάδης).

Αμφίρροπο παιχνίδι στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου με τη Μελίκη πιο αποτελεσματική να πετυχαίνει δυο γκολ και να παίρνει την νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Μπουκουβάλας στο 25', με τον Σαρκατζή να ισοφαρίζει στο 50' σε 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Ντέλλας στο 67'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Μητρόπουλος - Μουρατίδης).

Με τρια τέρματα του Ευγένη Κίτσα στο 16', 19' και 68' και ένα του Νούζι στο 28' τα Καβάσιλα νίκησαν στο γήπεδό τους τον Κοπανό, ύστερα από εντυπωσιακή εμφάνιση με 4-1 (το γκολ για λογαριασμό του Κοπανού πέτυχε ο Γιαμαλίδης στο 79').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Γκόγκος - Γόγκας), που έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Λύτη στο 60' αφήνοντας με παίκτη λιγότερο τον Κοπανό.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγιος Γεώργιος - Μελίκη    1-2

Τρίκαλα - Πατρίδα      3-0

Επισκοπή - Ζερβοχώρι      2-1

Καβάσιλα - Κοπανός 4-1

Μακροχώρι - Αλεξάνδρεια  0-4

Ρεπό: Νάουσα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής