breaking news Νέο

Ομιλία του Σεβασμιωτάτου στη «Σχολή Γονέων» της Ιεράς μας Μητροπόλεως

  • Ομιλία του Σεβασμιωτάτου στη «Σχολή Γονέων» της Ιεράς μας Μητροπόλεως
  • Ομιλία του Σεβασμιωτάτου στη «Σχολή Γονέων» της Ιεράς μας Μητροπόλεως

Το απόγευμα της Τετάρτης, 15ης Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μίλησε στη «Σχολή Γονέων» της Ιεράς μας Μητροπόλεως στο Πνευματικό Κέντρο στη Βέροια και ανέπτυξε το θέμα: «Η οικογένεια».

Η «Σχολή Γονέων» της Ιεράς μας Μητροπόλεως αποτελεί πρωτοβουλία του Ποιμενάρχου μας κ. Παντελεήμονος από τα πρώτα χρόνια της Αρχιερατείας του στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας, δείχνοντας ιδιαίτερη μέριμνα και στηρίζοντας τους γονείς αλλά και τους μελλοντικούς γονείς στον καθημερινό τους αγώνα. Οι συναντήσεις της «Σχολής Γονέων» πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο στη Βέροια και ομιλούν εκπαιδευτικοί, καθηγητές, κληρικοί και παιδαγωγοί, οι οποίοι αναπτύσσουν θέματα σχετικά με τα προβλήματα της σύγχρονης οικογένειας και απαντούν στα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Το Σεβασμιώτατο προλόγισε ο υπεύθυνος της «Σχολής Γονέων» Βεροίας και υπεύθυνος του γραφείου γάμων, βαπτίσεων και διαζυγίων της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης, ο οποίος ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των επόμενων ομιλιών.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής