breaking news Νέο

Ο Τάσος Μπαρτζώκας για φωτοβολταϊκά, τιμές ενέργειας και αναπτυξιακά έργα, στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θοδωρή Σκυλακάκη

Ο Τάσος Μπαρτζώκας για φωτοβολταϊκά, τιμές ενέργειας και αναπτυξιακά έργα, στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θοδωρή Σκυλακάκη

                Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θοδωρή Σκυλακάκη συνάντησε χθες ο Τάσος Μπαρτζώκας. Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν ένα ζήτημα που αφορά πολλούς επενδυτές στην Ημαθία, και συγκεκριμένα ο μεγάλος χρόνος αναμονής στα αιτήματα σύνδεσης φωτοβολταϊκών πάρκων με το δίκτυο. Το πρόβλημα είναι γενικευμένο και τελεί σε γνώση του Υπουργού, ο οποίος -όπως ενημέρωσε τον Βουλευτή- αναζητά λύσεις προκειμένου να συνδεθούν όσο το δυνατόν περισσότερες μονάδες φωτοβολταϊκών.

                Ο Τάσος Μπαρζώκας συζήτησε με τον Υπουργό και το πρόβλημα που απασχολεί όλους τους καταναλωτές σχετικά με τις τιμές στην ενέργεια, και συγκεκριμένα τις χρεώσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος τον χειμώνα που διανύουμε. Ο Υπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στη σωρεία μέτρων που έχει λάβει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για αυτό το ζήτημα, όπως η έκτακτη ενίσχυση για τους οικονομικά ευάλωτους, η συνέχιση των κοινωνικών τιμολογίων, τιμολόγιο για τους πολύτεκνους, οι κατηγορίες των τιμολογίων ρεύματος με βάση το χρώμα, και το πρόγραμμα «Απόλλων» για τις ενεργειακές ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

                Τέλος, ο Τάσος Μπαρτζώκας και ο Υπουργός είχαν μία γενικότερη συζήτηση με ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα να υλοποιηθούν αναπτυξιακά έργα στην Ημαθία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής