breaking news Νέο

Το «πείραμα» αναγνώρισης του νοθευμένου λαδιού

Το «πείραμα» αναγνώρισης του νοθευμένου λαδιού

«Ένας απλός τρόπος για να καταλάβει κάποιος το νοθευμένο λάδι, είναι να βάλει ένα μπουκαλάκι ελαιολάδου στο ψυγείο. Το παρθένο ελαιόλαδο θα παγώσει,το φυσικό ελαιόλαδο γίνεται σαν βούτυρο, ενώ τα νοθευμένα λάδια δεν παγώνουν». Το «πείραμα» αναγνώρισης του νοθευμένου λαδιού είναι τόσο απλό, που μπορεί να γίνει σε όλα τα νοικοκυριά, για να μη μας πουλάνε τον κούκο για αηδόνι!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής