breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Η Αλεξάνδρεια πήρε το ντέρμπι

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Η Αλεξάνδρεια πήρε το ντέρμπι

Η Αλεξάνδρεια ήταν η νικήτρια του ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο ΔΑΚ της Νάουσας, με την γηπεδούχο πάντως να έχει την ευκαιρία να πάρει την ρεβανς αφού θα ακολουθήσουν ακόμη τρεις μεταξύ τους συναντήσεις για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Αμφίρροπο και δίχως γκολ το παιχνίδι μεταξύ των δυο μονομάχων του φετινού τύτλου της Α' κατηγορίας της Ημαθίας στο πρώτο ημίχρονο έγειρε στην επανάληψη προς την πλευρά της πιο έμπειρης ομάδας που ήταν η φιλοξενούμενη και η οποία με δυο τέρματα στα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα πήρε μια σπουδαία και δίκαιη νίκη που της δίνει πλεονεκτημα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε στο 70' ο Τασιόπουλος εκμεταλλευόμενος φάση διαρκείας που δημιουργήθηκε ύστερα από εκτέλεση κορνερ του Δημόπουλου και το τελικό 0-2, διαμόρφωσε ο Γιάννης Πιπιλιάρης δέκα λεπτά αργότερα (80') με ψύχραιμο πλασέ απέναντι από τον τερματοφύλακα της Νάουσας Κωστογλίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Γκόγκος - Παζαρτζικλής).

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Α' κατηγορίας ξεχώρισαν οι εκτός έδρας νίκες της Επισκοπής επί της Μελίκης με το αγγλικό 3-5 και του Αγίου Γεωργίου στα Τρίκαλα επί της τοπικής ομάδας με 0-3.

Στο γήπεδο του Κοπανού ο τοπικός ΓΑΣ έχοντας κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα του Ιντο αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως γκολ με την ομάδα του Μακροχωρίου ενω ισόπαλο (1-1) έληξε κει το παιχνίδι στην Πατρίδα μεταξύ της Κίτρινης Θύελλας και της ΑΕ Καβάσιλας.

Στο γήπεδο της Μελίκης ο Φίλιππος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 3-1 με γκολ που πέτυχαν ο Λίβας στο 17', ο Μπρέγκου στο 40' και ο Βουδούρης στο 44'. Στην επανάληψη η ομάδα της Επισκοπής αντέδρασε και πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα με τους Σαΐπι στο 50', Μουζάκι στο 64' , Κούβαρο στο 83' και του Μουζάκι που είχε ισοφαρίσει στο πρωτο ημίχρονο (25') σε 1-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Χρυσάνης - Μουρατίδης).

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Απολλωνα Αγίου Γεωργίου στα Τρίκαλα, Οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν στο 28' με τον Λιάτσο, πέτυχαν άλλα δυο τέρματα στην επανάληψη με τους Σαρκατζή (72') και Ντρίζι (80') διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. ΓκαλαΪτζής (Ζουρνατζίδης - Γιαγκιζόγλου).

Στο ντερμπι των νεοφώτιστων στην κατηγορία η γηπεδούχος Πατρίδα προηγήθηκε με τον Χολέβα στο 13', με τα Καβάσιλα να ισοφαρίζουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βουλγαράκη στο 82'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Αργυρίου - Γκόγκας).

Αμφίρροπο παιχνίδι στο γήπεδο του Κοπανού μεταξύ του τοπικού ΓΑΣ και του Μακροχωρίου που εληξε ισόπαλο δίχως τέρματα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Ζαχαριάδης - Σαμαράς) που απέβαλε τον Κότσαλη στο 60'.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τρίκαλα - Αγ. Γεώργιος       0-3

Μελίκη - Καβάσιλα     1-1

Πατρίδα - Καβάσιλα   1-1

Κοπανός - Μακροχώρι       0-0

Νάουσα - Αλεξάνδρεια        0-2

Ρεπό: Ζερβοχώρι


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής