breaking news Νέο

Ήττα από την ΑΕΚ για το Ζαφειράκη

  • Ήττα  από την ΑΕΚ για το Ζαφειράκη
  • Ήττα  από την ΑΕΚ για το Ζαφειράκη
  • Ήττα  από την ΑΕΚ για το Ζαφειράκη
  • Ήττα  από την ΑΕΚ για το Ζαφειράκη
  • Ήττα  από την ΑΕΚ για το Ζαφειράκη

            Αναμενόμενη, αλλά “βαριά”, ήττα δέχθηκε από την ΑΕΚ στην Αθήνα ο Ζαφειράκης Νάουσας το περασμένο Σάββατο, με τελικό σκορ 36-20.

 

            Παρά το γεγονός πως η ομάδα της πόλης μας “κατέβηκε” στην Αθήνα χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις, φάνηκε πως η έλλειψη βασικών παικτών, λόγω τραυματισμού, της στοίχισε και δεν παρουσίασε ιδιαίτερα καλή εικόνα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

            Ειδικότερα, από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε η διάθεση της ΑΕΚ να “καθαρίσει” το παιχνίδι από την αρχή του. Ξεκίνησε πολύ συγκροτημένα, γνωρίζοντας ότι ο Ζαφειράκης αποτελεί μια επικίνδυνη ομάδα φέτος, και κατάφερε στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα να ανοίξει πολύ την ψαλίδα του σκορ, με τους Ναουσαίους να προσπαθούν να ακολουθήσουν.   Η πολύ δυνατή της άμυνα σε συνδυασμό με τις εύστοχες επιθετικές προσπάθειες των έμεπιρων αθλητών της, την οδήγησαν στα αποδυτήρια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το ευρύ 18-7.

            Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ζαφειράκης εμφανίστηκε με σαφώς βελτιωμένη εικόνα, που ωστόσο δεν του έδωσε σε κανένα σημείου του αγώνα την ευκαιρία να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν εμφανής, με δεδομένη και την διαφορά στόχων των δύο ομάδων, καθώς από τη μία η ΑΕΚ είναι εκ των βασικών διεκδικητών του τίτλου της πρωταθλήτριας Ελλάδος, ενώ από την άλλη ο Ζαφειράκης έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς ως βασικό του στόχο την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Το δεύτερο ημίχρονο έληξε με τελικό σκορ 36-20, γεγονόςωπου από μόνο του δείχνει και τη διαφορά της δυναμικότητας των ομάδων.

 

            Το ερχόμενο Σάββατο 25/11, στις 18:00, η ομάδα μας υποδέχεται στη Νάουσα την πολύ δυνατή ομάδα του των Εκαπιδευτηρίων “Δούκα”, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της κορυφαίας κατηγορίας χάντμπολ της ΄χωρας. Ας είμαστε όλοι εκεί!

 

ΑΕΚ – Ζαφειράκης Νάουσας 36-20
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-1, 10-1, 13-4, 15-5, 18-7 (Ημ.), 20-8, 23-10, 26-12, 29-15, 32-17, 36-20.
ΑΕΚ (Ντράγκαν Τζούκιτς): Μάτσκεβιτς 1, Αραμπατζής, Ζάμπιτς, Κρητικός 4, Γιόνσον 7, Μαντάλινιτς, Μάλλιος 2, Ηλιόπουλος 3, Ρασπίτσος, Τόμε 6, Παπαδιονυσίου 3, Λιάπης 4, Μαρτίνοβιτς, Σόκολιτς 3, Λέμος 1, Κεδέρης 2.


Ζαφειράκης Νάουσας (Δεληγιάννης Κωνσταντίνος): Μπόλας, Τσαγκεράς, Θεοδωρόπουλος 3, Μπουμπουλέντρας, Μπάρμπας, Ρότζιος 2, Μισαϊλίδης 3. Μπιλιούρης, Αθανασιάδης 6, Αποστολίδης 2, Πινακούδης, Σαράφης 3, Δεληγιάννης, Τσάτσας 1, Φερλαχίδης, Λόλας.


Διαιτητές: Τόλιος-Φωκίτης. Δίλεπτα: 4-4. Πέναλτι: 1/1-4/6.

 

Σοβαρός τραυματισμός Βαφείδη – Φόβοι για το Λόλα

 

            Στον αγώνα με την ΑΕΚ ο Ζαφειράκης στερήθηκε τις “υπηρεσίες” των αθλητών του Λόλα Θωμά και Βαφείδη Πέτρου.

            Μια ενόχληση στο γόνατο, την περασμένη εβδομάδα κράτησε τον αθλητή Πέτρο Βαφείδη εκτός προπονήσεων, μέχρι η κατάσταση του να εκτιμηθεί. Ωστόσο, οι φόβοι του ιατρικού team του Ζαφειράκη επιβεβαιώθηκαν, όσον αφορά το γόνατο του Εδεσσαίου αθλητή, ο οποίος έπειτα από τις διαγνωστικές εξετάσεις που έγιναν διεγνώσθη με ρίξη χιαστού. Λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του, χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να δρομολογηθεί και η χειρουργική αποκατάσταση του τραυματισμού του, από την έμπειρη χειρουργική ομάδα της ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας.

            Παράλληλα, ο Αθηναίος αθλητής του Ζαφειράκη Θωμάς Λόλας, το τελευταίο διάστημα απέχει από τις προπονητικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς αυτό κρίθηκε απαραίτητο έπειτα από έντονες ενοχλήσεις κοντά στον αχίλλειο τένοντα του ποδιού του. Αυτές τις μέρες ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, σύμφωνα με τις οδηγίες του φυσικοθεραπευτή της ομάδας χάντμπολ της πόλης μας.

 

Να ευχηθούμε και στους δύο περαστικά!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής