breaking news Νέο

Με 5 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Βέροιας

Με 5 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, στις 8-12-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, με 5 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής:

 

Θέμα

1ο

Διατύπωση απόψεων επί της περιβαλλοντικής αδειοδότησης του έργου: «Φωτοβολταϊκός Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) ισχύος 187,5 MW στη θέση “Βράχος, Ταφότοπος, Βραχάκι, Ύψωμα, Μαγούλα, Κορυφή και Καλύβια Κατσαρού’’ των Δ.Ε. Ελλησπόντου και Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης, της Δ.Ε. Αγίας Παρασκευής, του Δήμου Εορδαίας, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Δ.Ε. Βέροιας, του Δήμου Βέροιας, της Π.Ε. Ημαθίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

Θέμα

2ο

Διατύπωση απόψεων επί της περιβαλλοντικής αδειοδότησης που αφορά: «Μετατροπή υφιστάμενου λατομείου μαρμάρου έκτασης 71.834,89τ.μ.,σε λατομείο βιομηχανικού ορυκτού (ανθρακικού ασβεστίου) με κινητή μονάδα θραύσης – κοσκίνησης, καθώς και την επέκταση σε όμορη έκταση εμβαδού 162.086,00 τ.μ. για την απόθεση της πλεονάζουσας ποσότητας στείρων υλικών και θεώρηση Σχεδίου Διαχείρισης Εξορυκτικών Αποβλήτων και Μελέτης Φυτοτεχνικής Αποκατάστασης, σε συνολική έκταση εμβαδού 233.922,00 τ.μ., στην Δημόσια Δασική θέση «Καστανιές», Κοιν. Καστανιάς, Δήμου Βέροιας, ΠΕ Ημαθίας».

Θέμα

3ο

Διατύπωση απόψεων για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί συγκοινωνιακής μελέτης εργοταξιακής σήμανσης και προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια του έργου «ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΣΗΣ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ».

Θέμα

4ο

Διατύπωση απόψεων για την έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου στο υπ’ αρίθ 3 εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Βέροιας της Δ.Κ. Βέροιας

Θέμα

5ο

Διατύπωση απόψεων για την έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου στο υπ’ αρίθ 2919 εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Λαζοχωρίου της Δ.Κ. Βέροιας

 

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα και ίδια ώρα,  οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία.

 

Ο  Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής