breaking news Νέο

Μητροπολίτης Βεροίας: «Οι αδελφοί Τσαχουρίδη προσφέρουν από την ψυχή τους». Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου «Τα παιδιά της Άνοιξης».

  • Μητροπολίτης Βεροίας: «Οι αδελφοί Τσαχουρίδη προσφέρουν από την ψυχή τους». Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου «Τα παιδιά της Άνοιξης».
  • Μητροπολίτης Βεροίας: «Οι αδελφοί Τσαχουρίδη προσφέρουν από την ψυχή τους». Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου «Τα παιδιά της Άνοιξης».

Το απόγευμα της Κυριακής, 3ης Δεκεμβρίου, στον κατάμεστο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία έλαβε χώρα η εκδήλωση: «Η ιστορία έως τώρα», την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας «Τα παιδιά της Άνοιξης».

Τοπικοί πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες και πλήθος κόσμου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από την προβολή οπτικοακουστικού υλικού και την παρουσίαση του κ. Νικολάου Βουδούρη και της κ. Αλίνας Μαυροπούλου, για την ίδρυση και την ιστορία του Συλλόγου «Τα παιδιά της Άνοιξης», αλλά και για τις δράσεις που έτρεξαν το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να καλυφθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό για την ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ που αναγείρεται στην Πατρίδα Ημαθίας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος κατόπιν παρακλήσεως του διοικητικού συμβουλίου τίμησε τους καταξιωμένους μουσικούς που έλκουν την καταγωγή τους από την επαρχία μας, τον Ματθαίο και τον Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη, καθώς ο Ματθαίος συμμετέχει στην δράση με τίτλο «Έλα στην θέση αυτών των παιδιών» ενώ ο Κωνσταντίνος με το τραγούδι «Παιδιά της Άνοιξης» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από την Heaven Music.

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελούν «Τα παιδιά της Άνοιξης» και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά των αδελφών Τσαχουρίδη, με τους οποίους διατηρεί στενούς πνευματικούς και φιλικούς δεσμούς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής