breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Μηνύματα αισιοδοξίας

  • Γ' Εθνική: Μηνύματα αισιοδοξίας
  • Γ' Εθνική: Μηνύματα αισιοδοξίας

Στην πορεία κάθε ομάδας, μιας οποιασδήποτε ομάδας, υπάρχουν στιγμές που αποτελούν σημείο αναφοράς γι' αυτούς που τις έζησαν και όχι μόνο. Και η κυριακάτικη του Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι μία από αυτές. Και θα παραμείνει χαραγμένη με ανεξίτηλα γράμματα στην μνήμη αυτών που την δημιούργησαν και όσων την έζησαν.

Η πρωτάρα στην Γ' Εθνική ομάδα της Αγίας Μαρίνας, που έψαχνε την νίκη και δεν την έβρισκε τις πρώτες δώδεκα αγωνιστικές, κέρδισε στην 13η  αγωνιστική την πρωτοπόρο και αήττητη (11 νίκες και μία ισοπαλία, τις πρώτες 12 αγωνιστικές), Καβάλα. Το αδιαφιλονίκητο φαβορί της πρώτης θέσης του ομίλου της. Την ομάδα που έχει στελεχωθεί με υλικά SL2. Βέβαια ο προπονητής της Καβάλας κ. Καβακάς, ναι μεν παραδέχθηκε την ήττα της ομάδας του, εμμέσως όμως την χρέωσε στις κακές γηπεδικές συνθήκες και αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να δίνεται άδεια σε μια ομάδα Γ' Εθνικής να χρησιμοποιεί για επίσημους αγώνες γήπεδο σαν αυτό της έδρας της Αγίας Μαρίνας.

Ότι κι αν ισχύει όμως για να κερδίσεις μια ομάδα με το ρόστερ της φετινής Καβάλας, χρειάζεται ψυχή και ικανότητα και η περσινή νταμπλούχος της Ημαθίας φαίνεται ότι τα διαθέτει, ανεξάρτητα με την πορεία που έχει διαγράψει στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι βέβαια που επανειλημμένα έχει επισημανθεί από αυτό το σημείο.

Στο άλλο παιχνίδι της Γ' Εθνικής που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ μπορεί να μην κατάφερε να πάρει βαθμούς με αντίπαλο τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα, Νέστο Χρυσούπολης, όμως τον κοίταξε στα μάτια και δικαιούται να υποστηρίζει ότι η απειρία των νεαρών παικτών, του στέρησε αυτό που άξιζε και ακόμη ότι μπορεί να αισιοδοξεί για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αρκεί βέβαια να έχει συνέχεια η προχθεσινή του καλή εικόνα.

Όσον αφορά την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον βαθμολογικό πίνακα μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, δεν άλλαξε σχεδόν σε τίποτα. Απλά η Αγία Μαρίνα με την μεγάλη νίκη της επί της πρωτοπόρου Καβάλας, ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία πλέον βρίσκεται ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, η διαφορά όμως από την ζώνη της παραμονής παρέμεινε η ίδια για την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, καθώς έχασε και ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, που βρίσκεται στην 11η θέση και μάλιστα στην έδρα του από τον Πανθρακικό με 0-2.

 

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 0-1

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως τουλάχιστον αυτή τη φορά, παρότι αντιμετώπιζε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου του, τον Νέστο Χρυσούπολης, στάθηκε με πολύ αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο, διεκδίκησε στα ίσα την νίκη και έχασε στις λεπτομέρειες, γνωρίζοντας μια ακόμη ήττα, μέσα από την οποία όμως παίρνει δύναμη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ΒΕΡΟΙΑ, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα και ο προπονητής της, έδειξε με την προχθεσινή απόδοσή της ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο της κατηγορίας.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και στο πρώτο ημίχρονο πατούσε καλύτερα από τον έμπειρο αντίπαλό  του στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κατάφερε όμως να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αντίθετα η Χρυσούπολη στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ. Στο 16' συγκεκριμένα ο Γκατσολάρι έβγαλε την παράλληλη συρτή σέντρα και ο Σέα από κοντά με πλασέ έγραψε το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με την εμπειρία τους κατάφεραν να διαχειριστούν το προβάδισμα του σκορ, κρατώντας μακρυά από την εστία τους τους νεαρούς επιθετικους της γηπεδούχου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γιαννακός με βοηθούς τον Χατζηβασιλείου και Φακανό από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Τσανασίδης, Τζημογιάννης, Κουτσούκης, Τζόρνταν, Ντόγος, Βασιλειάδης (52’ Κετόγλου), Μεληκιώτης, Μιχαηλίδης (78’ Καρασαρίδης), Γράτσιανος (88’ Βασιλακάκης), Ζε Εσόνο, Χατζηπάντος (88’ Παναγιωτίδης).

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Μούτσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Κασμερίδης, Κοτταρίδης, Μυλόπουλος (55’ Μπαρέττας), Γκατσολάρι, Σέα (72’ Τορομανίδης), Ορφανίδης (90’ Βουλγαρίδης), Μενίκου (55’ Οκάν), Μυφτάρι (72’ Ράνος).

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΚΑΒΑΛΑ 1-0

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, που έψαχνε εδώ και 12 αγωνιστικές, η ομάδα της Αγίας Μαρίνας την πήρε με αντίπαλο την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα και αήττητη Καβάλα. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, με την γηπεδούχο να αξιοποιεί στο 26' μια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στον αγώνα με τον Λέκα και να παίρνει προβάδισμα στο σκορ, πράγμα που διατήρσε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, όμως δυσκολεύονταν να βρουν διαδρόμους στην καλά οργανωμένη άμυνα της Αγίας Μαρίνας και όσες φορές κατάφεραν να φθάσουν σε θέση για γκολ, βρήκαν απέναντί τους τον Ιωαννίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τζάμος, με βοηθούς τον Σιδερίδη και τον Κωτσόπουλο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ιωαννίδης, Θυμιόπουλος (25' Αντωνίου), Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Σό, Λέκα (75' Τέγος), Ακένα (75' Γιαγτζίδης), Σιούκας (60' Τότσκα), Μουστάκας (75' Βλαχούδης), Καραγιάννης.

ΚΑΒΑΛΑ: Αστράς, Καζαντζίδης, Σμίλτος (76′ Α. Δερμιτζάκης), Περδίκης (66′ Ιωαννίδης), Δημητριάδης, Σαλπιγγίδης (46′ Αλτιντζής), Γκέντσογλου, Γιαγτζίδης (33′ Δαλιανόπουλος), Χατζής (46′ Καρακώστας), Παπαδόπουλος, Γκέκας.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ - Χρυσούπολη   0-1

Αγία Μαρίνα - Καβάλα        1-0

Ευκαρπία - Παραλίμνιο      2-2

Χανιώτη - Πετεινός    1-0

Θέρμη - Δόξα Δράμας         2-1

Ορεστιάδα - Βαρβάρα         2-0

Αβατο - Μηχανιώνα   2-1

Κρηστώνη - Επανομή         1-0

Αγγελοχώρι- Πανθρακικός 0-2


veria-xrisoupoli

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής