breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Σκόνταψε η Αλεξάνδρεια στη Μελίκη

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Σκόνταψε η Αλεξάνδρεια στη Μελίκη

Το στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Αλεξάνδρεια στη Μελίκη με αντίπαλο τον Φίλιππο επισκίασε τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ενωσης μας. Το 1-1 και η απώλεια των δυο βαθμών της Αλεξάνδρειας έδωσαν την ευκαιρία στη Νάουσα που κέρδισε εκτός έδρας την Πατρίδα με 0-2 να φωνάξει και πάλι παρών στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου καθώς πλησίασε στον ένα βαθμό στην κορυφή.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχωρίζουν τα διπλα του Μακροχωρίου επί του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων και του Κοπανού επί του Άτλαντα Ζερβοχωρίου.

Στο γήπεδο της Μελίκης κοντρα στην ροή του αγώνα, η Μελίκη άνοιξε το σκορ στο 60' με τον Παπαδημητρίου, με την Αλεξάνδρεια που είχε και δυο δοκάρια στο 34' με τον Χασιώτη και στο 66' με τον Χλιαρόπουλο να ισοφαρίζει σε 1-1 που  ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στην Πατρίδα η Νάουσα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι είχε αρκετές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Τσιακίδη στο 16' όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ. Αντίθετα στο 20' έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο τερματοφύλακας της Κασαπίδης απέκρουσε με το χέρι εκτός περιοχής και αποβλήθηκε με αποτέλεσμα θέση κάτω από τα γολποστ να πάρει ο Τούφας αφού ο Κωστογλίδης που ήταν δηλωμενος στο φύλλο αγώνα δεν βρίσκονταν στο γήπεδο (ήταν στο σπίτι του κληνήρης). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κωστογλίδης που κλήθηκε επειγόντως κάθησε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του και η Νάουσα που αισθάνθηκε σιγουριά στην εστία της ανέβασε τις γραμμές της πέτυχε δυο γκολ με τον Τσακίρη στο 60' και τον Μιγκάνο στο 85' ενω προηγουμένως είχε ακυρωθεί γκολ της Πατρίδας ως οφσαϊντ (75') διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Στα Τρίκαλα το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο μεταξύ του τοπικού Μ. Αλεξάνδρου και του Μακροχωρίου με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι το 45' με τον Καραβασόπουλο.

Στην επανάληψη το Μακροχώρι προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Δούκα ύστερα από ωραία προσπάθεια και παράλληλη σέντρα του 17χρονου Βήτου και έκανε το τελικό 0-2 στο 57' όταν ο Φωτόπουλος Α. έβγαλε την επικίνδυνη σέντρα και ο Καψάλης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Με νίκη πέρασε ο Κοπανός από το Ζερβοχώρι κερδίζοντας τον γηπεδούχο Ατλα με 0-3.

Το σκορ άνοιξε στο 8' ο Μποζίνης και στο 58' ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 για να διαμορφώσει το τελικό 0-3 στο 61' ο Γιαμαλίδης.

Να σημειωθεί ότι με την ομάδα του Ζερβοχωρίου αγωνίστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και νυν παράγοντας του Αρη Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καρυπίδης για 33 λεπτά (αποχώρησε τραυματισμένος).

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι μεταξύ της ΑΕ Καβασίλων και του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτερου ημιχρόνου με τον Σταυριανίδη με την γηπεδούχο Καβάσιλα να ισοφαρίζει στο 60' με γκολ του Πουλιόπουλου.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καβάσιλα - Αγιος Γεώργιος         1-1

Τρίκαλα - Μακροχώρι          0-2

Μελίκη - Αλεξάνδρεια          1-1

Πατρίδα - Νάουσα      0-2

Ζερβοχώρι - Κοπανός        0-3

Ρεπό: Επισκοπή


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής