breaking news Νέο

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, στις 11-12-2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:30,  με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

 

Θέμα

1ο

Ανάκληση ή μη λειτουργίας καταστήματος (αναψυκτήριο) επί της οδού Βενιζέλου 40

Θέμα

2ο

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο  επί της περιβαλλοντικής αδειοδότησης του έργου: «Φωτοβολταϊκός Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) ισχύος 187,5 MW στη θέση “Βράχος, Ταφότοπος, Βραχάκι, Ύψωμα, Μαγούλα, Κορυφή και Καλύβια Κατσαρού’’ των Δ.Ε. Ελλησπόντου και Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης, της Δ.Ε. Αγίας Παρασκευής, του Δήμου Εορδαίας, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Δ.Ε. Βέροιας, του Δήμου Βέροιας, της Π.Ε. Ημαθίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

Θέμα

3ο

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο επί της περιβαλλοντικής αδειοδότησης του έργου: «Φωτοβολταϊκός Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) ισχύος 187,5 MW στη θέση “Βράχος, Ταφότοπος, Βραχάκι, Ύψωμα, Μαγούλα, Κορυφή και Καλύβια Κατσαρού’’ των Δ.Ε. Ελλησπόντου και Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης, της Δ.Ε. Αγίας Παρασκευής, του Δήμου Εορδαίας, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Δ.Ε. Βέροιας, του Δήμου Βέροιας, της Π.Ε. Ημαθίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

Θέμα

4ο

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη συγκοινωνιακή μελέτη εργοταξιακής σήμανσης και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια του έργου «ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΣΗΣ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ».

Θέμα

5ο

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο  για την έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου στο υπ’ αρίθ 3 εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Δ.Κ. Βέροιας

Θέμα

6ο

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο  για την έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου στο υπ’ αρίθ 2919 εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Λαζοχωρίου της Δ.Κ. Βέροιας

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ηλίας Τσιφλίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής