breaking news Νέο

Τάσος Μπαρτζώκας : «Νέα ψηφιακή εποχή στη μεταβίβαση ακινήτων. Ενισχύουμε το προσωπικό του Ελληνικού Κτηματολογίου»

Τάσος Μπαρτζώκας : «Νέα ψηφιακή εποχή στη μεταβίβαση ακινήτων. Ενισχύουμε το προσωπικό του Ελληνικού Κτηματολογίου»

Στη τοποθέτησή του ως Εισηγητή στην αρμόδια Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ο Τάσος Μπαρτζώκας ανέδειξε όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται για στήριξη του προσωπικού του Ελληνικού Κτηματολογίου, όπως αυτές αποτυπώνονται στο υπό επεξεργασία νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Μάλιστα, ο Βουλευτής στάθηκε ιδιαίτερα στο νέο bonus που θεσπίζεται και το οποίο θα λαμβάνουν οι εργαζόμενοι, με βάση ποσοτικούς στόχους. Η οικονομική αυτή ενίσχυση φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως κίνητρο αλλά και ως επιβράβευση για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλει το προσωπικό του Κτηματολογίου.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στον εκτεταμένο διάλογο και την ανοιχτή κοινοβουλευτική διαδικασία που έχει ακολουθηθεί, καθώς και στην προθυμία του Υφυπουργού, κ. Κυρανάκη, να ακούσει τις απόψεις όλων των πλευρών και να ενσωματώσει βελτιώσεις στο υπάρχον σχέδιο Νόμου.

Τέλος, ο Βουλευτής εξήρε τη συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «θα επιταχύνει τις διαδικασίες μεταβίβασης ακινήτων τελικώς θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές, καθιστώντας την Ελλάδα έναν περισσότερο ελκυστικό επενδυτικό τόπο», ενώ κάλεσε όλες τις παρατάξεις του Κοινοβουλίου να υπερψηφίσουν το σύνολο των νέων διατάξεων.

 

Παρατίθεται η ομιλία σε link:

" target="_blank">https://


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής