breaking news Νέο

Η Επιστημονική Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Ημαθίας στην Ευρώπη

  • Η Επιστημονική Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Ημαθίας στην Ευρώπη
  • Η Επιστημονική Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Ημαθίας στην Ευρώπη

Το καλοκαίρι του 2023 μέλη της Επιστημονικής Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Ημαθίας πραγματοποίησαν 2 ακόμα κινητικότητες στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS KA1+ “Aligning English Teachers to 21st Century Challenges” («Καθηγητές Αγγλικής και Προκλήσεις του 21ου αιώνα»).

Στις 31 Ιουλίου με 5 Αυγούστου, 6 μέλη της Ένωσης ταξίδεψαν στο Δουβλίνο (Ιρλανδία), όπου επιμορφώθηκαν σε ψηφιακές δεξιότητες και εξοικειώθηκαν με ψηφιακά εργαλεία, με τη βοήθεια των οποίων εκσυγχρονίζεται η διδασκαλία και γίνεται πιο ελκυστική και διασκεδαστική για τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές.

 

Η επόμενη κινητικότητα στο Ελσίνκι της Φινλανδίας (21-25 Αυγούστου) έδωσε την ευκαιρία σε μέλη μας να γνωρίσουν καλύτερα την έννοια της ενσυνειδητότητας στην προσπάθεια ενδυνάμωσης κι επαναπροσδιορισμού στόχων και κινήτρων για την αντιμετώπιση των πολλαπλών προκλήσεων που οι εκπαιδευτικοί καλούνται να αντιμετωπίσουν στις μέρες μας και τις οποίες η πανδημία πολλαπλασίασε.

 

Η επαφή με πτυχές της κουλτούρας και της ιστορίας των χωρών όπου πραγματοποιήθηκαν οι επιμορφώσεις ήταν ένας από τους παράγοντες που κατέστησαν την εμπειρία αυτή μοναδική.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διάχυσης την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 18:00 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας.

Ευελπιστούμε αυτή να είναι μόνο η αρχή παρόμοιων δράσεων!

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εθνικός φορέας για την Ελλάδα είναι το Ι.Κ.Υ..


Η Επιστημονική Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Ημαθίας στην Ευρώπη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής