breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πρωταθλήτρια χειμώνα η Αλεξάνδρεια

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πρωταθλήτρια χειμώνα η Αλεξάνδρεια

Με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής που διεξηχθησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, με την Αλεξάνδρεια που ξέσπασε στην Επισκοπή μετά την ισοπαλία στη Μελίκη, φιλοδωρόντας την με οκτώ τέρματα να κερδίζει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, την Νάουσα που επίσης κέρδισε στην έδρα της τα Τρίκαλα με 2-0, να ακολουθεί με έναν βαθμό διαφορά και το Ζερβοχώρι να παίρνει την πρώτη του νίκη στο ντέρμπι των νεοφώτιστων με αντίπαλο την Πατρίδα. Τα υπόλοιπα δυο παιχνίδια της Α' κατηγορίας που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο έληξαν ισόπαλα. 0-0 το Μακροχώρι με τα Καβάσιλα και 2-2 Κοπανός - Μελίκη στο οποίο είχαμε δυο διακοπές, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί υπό το φως των προβολέων!!! Πρωταγωνιστές της μικρής έντασης των επεισοδίων που οδήγησαν στις διακοπές ο δεύτερος βοηθός διαιτητή Γιαγκιτζόγλου και φίλαθλοι.

Στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας η γηπεδούχος ομάδα που προέρχονταν από την απώλεια βαθμών της περασμένης αγωνιστικής που ήταν και η πρώτη φετινή ξέσπασε στην Επισκοπή την οποία φιλοδώρησε με 8 τέρματα!!!

Τα γκολ της Αλεξάνδρειας που όπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ ήταν σαφώς καλύτερη από τον αντίπαλο της πέτυχαν οι: Πιπιλιάρης 1 στο 17' με πέναλτι, Δημόπουλος 24', 41', 82', Τσιρίδης 24', Σωτηράκης 46', Πιπιλιάρης Κ. 49' και Χεράκη 77'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Τραούδας - Μουρατίδης).

Με δυο γκολ και τα δυο στο δεύτερο ημίχρονο η Νάουσα κερδισε στην έδρα της τα Τρίκαλα και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την Αλεξάνδρεια.

Η γηπεδούχος ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύονταν όμως να διασπάσει την οργανωμένη αμυντική λειτουργία των Τρικάλων.

Στην επανάληψη την λύση έδωσε ένας αμυντικός ο Αργυρίου που ύστερα από εκτέλεση κορνερ με κεφαλιά έκανε το 1-0 (55') και πέντε λεπτά αργότερα ο Τσακίρης επίσης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Χαλιατζούκας - Σαββίδης).

Ισόπαλο δίχως γκολ έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο του Μακροχωρίου μεταξύ της τοπικης ομάδας και των Καβασίλων.

Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν την υπεροχή με το Μακροχώρι πάντως να χάνει την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν κέρδισε πέναλτι με τον τερματοφύλακα των Καβασίλων Θεοδώρου να λέει όχι στον Φωτόπουλο που το εκτέλεσε.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Γκόγκος - Σαμαράς).

Δεν ανάδειξε νικητή η αναμέτρηση του ΓΑΣ Κοπανού με τον Φίλιππο Μελίκης που διεξήχθη στην έδρα του πρώτου και διανθίστηκε με επεισόδια που πήραν μεγαλύτερη έκταση από αυτήν που στην πραγματικότητα είχαν.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε δυο φορές την πρώτη με τον Γιαμαλίδη στο 24' και την δεύτερη με αυτογκολ στο 58', με την φιλοξενούμενη Μελίκη να ισοφαρίζει ισάριθμες με δυο γκολ του Ντέλλα στο 45' και στο 90'+7.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Ζουρνατζίδης - Γιαγκιτζόγλου).

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Ατλας Ζερβοχωρίου κερδίζοντας με 2-0 στο γήπεδό του την Πατρίδα.

Και τα δυο τέρματα των νικητών πέτυχε ο Τηλκερίδης (13' και 79').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Χρυσάνης - Πιπερίδης).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αλεξάνδρεια - Επισκοπή    8-0

Νάουσα - Τρίκαλα      2-0

Μακροχώρι - Καβάσιλα      0-0

Κοπανός - Μελίκη      2-2

Ζερβοχώρι - Πατρίδα 2-0

Ρεπό: Αγιος Γεώργιος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής