breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 21 Δεκεμβρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 21 Δεκεμβρίου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα «Ἀγάπη καί χαρά: καρποί τῆς αἰσθήσεως τοῦ Θεοῦ» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα προεξάρχει των λατρευτικών εκδηλώσεων προς τιμήν της εορτής του Αγίου Ελευθερίου. Οι λατρευτικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου, όπου τίθεται σε προσκύνηση η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά που μεταφέρθηκε από το Βέρμιο στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων της ενορίας.

 

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου θα παραστεί και θα χαιρετίσει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά των κατηχητικών τμημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως μας στις 11:30 π.μ. στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ» στη Βέροια και στις 5:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα.

 

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίου Ελευθερίου Διαβατού.

 

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας θα τελέσει την ορκωμοσία του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Γκυρίνη και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

 

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας θα παραστεί και θα χαιρετίσει τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των κατηχητικών τμημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

 

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιστιστικό Κέντρο στη Βέροια (πλησίον του Βήματος του Απ. Παύλου) θα τελέσει Αγιασμό για την έναρξη της έκθεσης παιδικού χριστιανικού βιβλίου που διοργανώνει η Ιερά μας Μητρόπολη και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που θα ακολουθήσει.

 

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα τελέσει την ορκωμοσία του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

 

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ. θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου, Πολιούχου Βεροίας.

 

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου το βράδυ θα προεξάρχει στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας για την εορτή του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση η τιμία κάρα του εορταζομένου Αγίου.

 

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα «ΕΡΙΑ» στη Νάουσα θα τελέσει την ορκωμοσία του Δημάρχου κ. Νικολάου Κουτσογιάννη και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

 

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής