breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ιερώνυμε σε πάμε!

Ένας σύγχρονος αρχιεπίσκοπος, ο Ιερώνυμος, εξέφρασε τις απόψεις του για την άποψη της εκκλησίας στα σύγχρονα διλήμματα, μεταξύ αυτών και οι γάμοι των ομοφυλοφίλων και η νέα ταυτότητα.

«Η Εκκλησία πιστεύει στην ελευθερία του ανθρώπου. Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε έναν άνθρωπο να ζήσει έτσι. Δεν θα του επιτρέψουμε όμως να μας αλλάξει τη σύνθεση της κοινωνίας. Πώς θα κάνει ένα παιδί που θα κάνει την κοινωνία μου αύριο; Εκεί είναι η διαφωνία. Έχετε ανθρώπινα δικαιώματα εσείς; Το παιδάκι αυτό θα έχει; Εσείς έχετε μια μαμά; Αυτό τι θα έχει; Θα έχει δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες. Την ελευθερία του ανθρώπου την δέχομαι. Το να μου αλλάξει τον τρόπο ζωής δεν το επιτρέπω. Η τεκνοθεσία με ενοχλεί, όχι η συμβίωση».

Σωστός ο μεγάλος.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να παντρευτεί όποιον και ό,τι θέλει. Εδώ άλλος παντρεύτηκε τον εαυτό του, στον πολιτικό γάμο των ομοφυλοφίλων θα κολλήσουμε.

Αλλά όχι και τεκνοθεσία ρε. Πώς θα διαμορφώσει το χαρακτήρα του ένα παιδί, που θα βλέπει στην κοινωνία οι συμμαθητές του να έχουν ένα μπαμπά και μια μαμά, ενώ το ίδιο θα έχει γονείς το Μήτσο και τον Κίτσο, τη Σαπφώ και τη Φωφώ.

Θετικός και στην έκδοση των νέων ταυτοτήτων ο Μακαριώτατος.

«Ο  εκκλησιαστικός χώρος έχει τις δικές του ομάδες. Θα πρέπει να αποφασιστεί αυτό που λέει το σύνολο της Εκκλησίας. Αυτός που δεν θέλει να είναι στην Εκκλησία, έχει το δικαίωμα να αποσυρθεί. Θα πρέπει να λάβει η εκκλησία τα μέτρα της. Ποιος φυλάει αυτό το κράτος; Η εκκλησία ή η πολιτεία; Ποιος πρέπει να λάβει τα μέτρα, αν αυτό το κράτος θα πρέπει να επιτρέπει στον τάδε να μπει εδώ μέσα; Θα πρέπει να δούμε τα όρια μας. Τα όριά μας είναι η συνεργασία με το κράτος, δεν είναι να υποδεικνύουμε εμείς στο κράτος τι θα κάνει, όπως δεν είναι σωστό το κράτος να υποδεικνύει τι θα κάνω εγώ στην εκκλησία».

Κάτι τέτοια θα άκουσαν και θα άφρισαν οι νέοι «άγιοι» επί της γης, οι νέοι «προφήτες», που τα πάντα γνωρίζουν, όπως και με το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Τζ(σ(ιπάκια και αρλούμπες σε ένα πλήθος φανατικών, που δεν έχουν καμιά σχέση με την εκκλησία. Οπότε έθεσαν τον ευατό τους εκτός...κινήματος, που θα έλεγε και ο Ανδρέας.


γάμοι ομοφυλόφιλων
νέα ταυτότητα
αρνητές εμβολίου
Παπανδρέου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής