breaking news Νέο

Πράξεις αγάπης από τη Μ.Α.μ.Α

  • Πράξεις αγάπης από τη Μ.Α.μ.Α
  • Πράξεις αγάπης από τη Μ.Α.μ.Α
  • Πράξεις αγάπης από τη Μ.Α.μ.Α
  • Πράξεις αγάπης από τη Μ.Α.μ.Α
  • Πράξεις αγάπης από τη Μ.Α.μ.Α

H βοήθεια και η δοτικότητα  δεν έχει επικαιρότητα.Όμως, τα Χριστούγεννα η διάθεσή μας αλλάζει, η καρδιά μας μαλακώνει, η καθημερινότητα που μας απορροφά όλη την ενέργεια είναι διαφορετική. Ο εαυτός μας φοράει τα καλά του και ξαναγινόμαστε όλοι άνθρωποι και πάνω από όλα συνάνθρωποι!

Γιορτές σημαίνει αγάπη και προσφορά... Και αγάπη σημαίνει δίνω χωρίς να περιμένω να πάρω πίσω. Δίνω γιατί θέλω, γιατί έτσι νιώθω… Και κάπως έτσι νιώθουμε όλοι τα Χριστούγεννα. Μια διάχυτη ευτυχία που δεν προκαλείται από τα αντικείμενα, αλλά από τα συναισθήματα…

Όταν προσφέρουμε, η προσφορά γυρίζει πίσω υπερπολλαπλασιασμένη. Μας δίνει μια τόσο μεγάλη χαρά και μια τέτοια μεγάλη πληρότητα που πραγματικά αξίζει!

Με τέτοια συναισθήματα  λοιπόν ομάδα νέων της πρωϊνής δομής του συλλόγου μας, ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μ.Α.μ.Α 2 ,παρέα με τους εκπαιδευτές τους , αγόρασαν ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης και τα προσέφερε με πολλή χαρά σε δύο σπουδαίους κοινωνικούς φορείς της πόλης μας ,τον Όμιλο Προστασίας Απόρου Παιδιού και τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Βέροιας.Τα παιδιά μας έφτιαξαν και ένα πόστερ- κάρτα  αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς των ωφελουμένων μας .το οποίο και προσέφεραν με πολλή αγάπη  στους εκπροσώπους των συλλόγων.

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου μας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής