breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Χαμένοι και οι δύο

Γ' Εθνική: Χαμένοι και οι δύο

Λευκή ισοπαλία στο ημαθιώτικο ντέρμπι μεταξύ του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και της Αγίας Μαρίνας. Ενα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, που ψάχνουν εναγωνίως βαθμούς για να απομακρυνθούν ή πιο σωστά να μικραίνουν την απόσταση, που τις χωρίζει από την ζώνη της παραμονής στην Γ' Εθνική.

Το παιχνίδι που έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε γειτονικό ντέρμπι. Λίγος κόσμος στις κερκίδες (περίπου 300 φίλαθλοι στο πέταλο προς την πλευρά του κυλικείου, που ήταν και η μοναδική ανοιχτή για τον κόσμο κερκίδα), ατμόσφαιρα υποτονική, σε ένα παιχνίδι που εκτός από το γόητρο, οι δύο αντίπαλοι καίγονταν και για τους βαθμούς, δίχως ένταση, που τελικά όπως ήδη αναφέραμε ολοκληρώθηκε δίχως γκολ και με λίγες φάσεις στα καρέ των δύο ομάδων.

O NΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, που ήταν και ο τυπικά φιλοξενούμενος του αγώνα, είχε την πρωτοβουλία και την εδαφική υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια, όμως σε ένα ακόμη παιχνίδι του έλειψε η ουσία, η δημιουργία, η παραγωγή φάσεων, από τις οποίες θα έρθει το γκολ.

Από την άλλη η ομάδα της Αγίας Μαρίνας έδειξε να φοβάται περισσότερο από όσο ίσως θα έπρεπε το παιχνίδι και μόνο προς το τέλος και όταν ο αντίπαλός της έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Σωτηριάδη, με κατ' ευθείαν κόκκινη κάρτα, μία απόφαση που δικαιολογημένα προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΒΕΡΟΙΑΣ, αφού αν όχι ανύπαρκτη, ήταν τουλάχιστον αυστηρή και μάλιστα σε ένα παιχνίδι το οποίο οι ομάδες προέρχονται από την ίδια περιοχή και υποτίθεται ότι θα υπάρξουν σκληρές μονομαχίες, βγήκε μπροστά, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της αντιπάλου της. Στο υπόλοιπο διάστημα οι φάσεις από τις οποίες θα μπορούσε να έρθει το γκολ ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η ΒΕΡΟΙΑ που όπως ήδη αναφέραμε είχε περισσότερο χρόνο και χώρο στην κατοχή της την μπάλα, φάνηκε απειλητική στο 5' με τον Χατζηπάντο, το σουτ του οποίου δεν βρήκε εστία, στο 26' με τον Μελικιώτη που επίσης σούταρε άουτ, στο 63' πάλι με τον Χατζηπάντο, το σουτ του οποίου μπλόκαρε εύκολα ο Ιωαννίδης και στο 88' με τον Ντόγο που επίσης δεν αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της ομάδας της Αγίας Μαρίνας.

Από την δική της πλευρά η τυπικά γηπεδούχος ομάδα απείλησε στο 12' με τον Ακένα, που σούταρε άουτ, στο 14' με τον Ράδη, στο 56' με τον Μουστάκα, τον οποίο σταμάτησε με έγκαιρη έξοδο ο Τσανασίδης και στο 75' με τον Μεντί τον οποίο «σταμάτησε» την τελευταία στιγμή ο Παναγιωτίδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ασλανίδης (Τραούδας- Μαυρογιώργος) από την ΕΠΣ Πιερίας, με την ΒΕΡΟΙΑ εκτός από την αποβολή του Σωτηριάδη (81') την οποία θεωρεί άδικη, να διαμαρτύρεται για μια περίπτωση πέναλτι στο 15' όταν ο Γιαννόπουλος ανέτρεψε τον Ντόγο, ενώ η Αγία Μαρίνα είχε ένα ακυρωθέν γκολ με τον Μεντί για οφσαϊντ.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Καραγιάννης, Τζαλίλης (36' Μουστάκας), Μεντί (85' Αντωνίου), Ακένα (85' Τέγος), Τότσκα (85' Γιαγτζίδης), Σούκιας (54' Λέκα), Ζούρκος.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Τσανασίδης, Παναγιωτίδης, Τζημογιάννης, Ζε Εσόνο, Μιχαηλίδης (73' Κετόγλου), Ντόγος, Κουτσούκης, Μελικιώτης, Βασιλειάδης (79' Σωτηριάδης), Χατζηπάντος (70' Λαφάρας), Βασιλακάκης.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγία Μαρίνα - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ       0-0

Χανιώτη - Ευκαρπία  2-0

Θέρμη - Καβάλα         0-2

Ορεστιάδα - Παραλίμνιο     2-1

Αβατο - Χρυσούπολη          0-1

Κρηστώνη - Πετεινός 1-0

Πανθρακικός - Βαρβάρα     4-0

Επανομή - Μηχανιώνα       0-5

Αγγελοχώρι - Δόξα Δρ.       0-3 (α.α.)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής