breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δεν «πουλάει» πλέον το θέμα για τον άτυχο αστυνομικό, που πυροβόλησε εν ψυχρώ με φωτοβολίδα ευθείας βολής ο «επιστήμονας» οπαδός του Ολυμπιακού.

Όχι ότι οι άλλοι είναι «λουλούδια». Ήδη έπρεπε να μπει λουκέτο στους συνδέσμους, όπως εξήγγειλε ο Οικονόμου τον...περασμένο Αύγουστο.

Και η υποκρισία συνεχίζεται. Με καλυμμένο το πρόσωπο εμφανίζουν τα media τον υπάνθρωπο, που πυροβόλησε στο κεφάλι τρία νέα παιδιά έξω από κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι.

Στο κεφάλι, ναι. Ευτυχώς που δεν έδωσε και τη χαριστική βολή. Και τώρα τι θα γίνει; Θα δικαστεί ισόβια και σε 15 χρόνια, ίσως και πιο λίγο, θα είναι έξω, αν κάνει μεροκάματα στη φυλακή.

Δυστυχώς η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή και κουφή, δεν έχει και χέρια!

 

Έρχονται τα 10 πρώτα  ξένα, κρατικά, πανεπιστήμια στην Ελλάδα. Οι πολιτικοί (της δογματικής αριστεράς), μαζί με τους κομματικούς τους στρατούς, αφρίζουν να δημιουργηθούν πανεπιστημιακά ιδρύματα, που δεν θα έχουν πανό-κουρελαρία, γκράφιτι και οι «φοιτητές» δεν θα βγάζουν έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας τους καθηγητές.

Μέχρι και η Βόρεια Κορέα έχει ιδιωτικά πανεπιστήμια, αλλά εμείς εδώ, μη μας πουν δεξιούς.

Είπαμε, η δεξιά έχει πεθάνει, αφού στη χώρα κυβερνά εκ νέου το Σημιτιστάν.

 

Στις καθ΄ημάς Αιγές, βγήκε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ στα 100 της χρόνια και δήλωσε ότι δίπλα μας είναι όχι ο Φίλιππος, αλλά ο Μεγαλέξαντρος.

Και παραδίπλα, λέμε τώρα, ετάφη, μετά από αιώνες και η γοργόνα η αδερφή του Μεγαλέξανδρου, που θρηνούσε και φουρτούνιαζε το πέλαγος.

Τώρα τι να της πούμε της κυρίας Ελένης για το Μέγιστο των Ελλήνων; Ότι ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει;

Ή ότι εδώ βρίσκεται αντίγραφο των πυλών της Τάκλα Μακάν, όπου έδεσε ο στρατηλάτης τους έξω από εδώ και τους έστειλε στα τάρταρα της γης;

Τελικά ουκ έρχεται μόνο το γήρας.


Οικονόμου
Με καλυμμένο το πρόσωπο εμφανίζουν τα media τον υπάνθρωπο, που πυροβόλησε στο κεφάλι τρία
Πανεπιστήμιο
Σημίτης
Γλύκατζη-Αρβελέρ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής