breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Σκόνταψε η Νάουσα

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Σκόνταψε η Νάουσα

Πρώτη αγωνιστική του Β' γύρου με κερδισμένη την Αλεξάνδρεια που έκανε το ρεπό της, καθώς ο βασικός της αντίπαλος στην φετινή διεκδίκηση του τίτλου ο ΦΑΣ Νάουσας γνώρισε απρόσμενη ήττα στα Καβάσιλα από την τοπική ομάδα με αποτέλεσμα η μεταξύ τους διαφορά να παραμείνει αμετάβλητη.

Από τα υπολοιπα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής του β' γύρου ξεχωρίζει η νίκη της Επισκοπής στο γειτονικό ντέρμπι επί του Κοπανού, όπως και η νίκη των Τρικάλων στο γήπεδο τους με αντίπαλο το Ζερβοχώρι.

Στο γήπεδο των Καβασίλων ο Βουλγαράκης άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της τοπικής ομάδας στο 70', με την Νάουσα να φέρνει το αποτέλεσμα στα ίσα επτά λεπτά αργότερα με γκολ του Λογγινίδη, και ενω η γηπεδούχος ομάδα στο 75' είχε μείνει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπρίνια.

Παρότι με 10 παίκτες τα Καβάσιλα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχαν και ένα δεύτερο τέρμα με τον Ε. Κίτσα και πήραν μια πολύ μεγάλη και ιστορική νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τραούδας (Μητρόπουλος - Χρυσάνης).

Καλύτερος σε γενικές γραμμές από τον αντίπαλό του ο Κεραυνός Επισκοπής νίκησε στο γειτονικό ντέρμπι τον ΓΑΣ Κοπανού με 3-0 και παρέμεινε στην 3η θεση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ του νικητή πέτυχαν οι Κούβαρης (44') και Λούρης (66' και 80').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Σαμαράς - Μπογιατζόγλου).

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Παπακωνσταντίνου στο 15' τα Τρίκαλα νίκησαν στο γήπεδό τους το Ζερβοχώρι και παρέμειναν σε τροχιά πλεί οφ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκογκας (Χαλατζούκας - Πιπερίδης).

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο του Μακροχωρίου μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Αγίου Γεωργίου.

Το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του αγώνα θεωρείται δίκαιο όμως στο φινάλε του άφησε με πολλά παράπονα την γηπεδούχο ομάδα που είδε δυο ποδοσφαιριστές της τον Κοντογιάννη (85') και τον Καραβασόπουλο (90'+) να αποβάλλονται καθώς αντέδρασαν λάθος στις προκλήσεις των φιλοξενουμένων με την ανοχή του διαιτητή Γκαλαϊτζή.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 65' με τον Καρυπίδη με το Μακροχώρι να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαλαϊτζής που είχε σωστά σφυρίγματα, όμως υστέρησε στον πειθαρχικό έλεγχο.

Ισόπαλο (3-3) έληξε και το παιχνίδι μεταξύ της Μελίκης και της Πατρίδας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκα τρεις φορές με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν ισάριθμες.

Η διακύμανση του σκορ: 30' Χατζόπουλος 0-1, 49' Λιπε 1-1, 51' Ανδρίτσος 1-2, 53' Λίβας 2-2, 86' Ντινόπουλος 2-3, 90' Ντέλλας 3-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Σαββίδης - Τσίτσης)/

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μακροχώρι - Αγιος Γεώργιος     1-1

Καβάσιλα - Νάουσα   2-1

Επισκοπή - Κοπανός          3-0

Τρίκαλα - Ζερβοχώρι 1-0

Μελίκη - Πατρίδα        3-3

Ρεπό: Αλεξάνδρεια


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής