breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 3ης Έκθεσης Παιδικού Χριστιανικού Βιβλίου στη Βέροια

  • Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 3ης Έκθεσης Παιδικού Χριστιανικού Βιβλίου στη Βέροια
  • Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 3ης Έκθεσης Παιδικού Χριστιανικού Βιβλίου στη Βέροια

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Παύλειο Πολιστιστικό Κέντρο στη Βέροια πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 3ης Έκθεσης Παιδικού Χριστιανικού Βιβλίου που διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά η Αποστολική Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Σκοπός της Έκθεσης Παιδικού Χριστιανικού Βιβλίου είναι να προταθεί στα παιδιά να αξιοποιήσουν τις επικείμενες εορτές των Χριστουγέννων συντροφιά με τον θαυμαστό κόσμο των βιβλίων που στην εποχή μας βάλλεται από την εύκολη και ανεξέλεγκτη πρόσβαση σε άπειρες και συχνά ακατάλληλες πληροφορίες του διαδικτύου.

Στην αρχή τελέστηκε Αγιασμός από τον Ποιμενάρχη μας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα και στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο υπεύθυνος και συντονιστής της έκθεσης, Πρωτοπρ. Νεκτάριος Σαββίδης, υπεύθυνος του Γραφείου Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα λειτουργίας της έκθεσης.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η παιδαγωγός κ. Χάρις Δημητρακούδη, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Ας ξαναζωντανέψουμε τη φιλία μας με τα βιβλία».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής