breaking news Νέο

Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βέροιας

Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βέροιας

Στο πλαίσιο της ηθικής και υλικής υποστήριξης των οικονομικώς ασθενέστερων πολιτών και με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη,   εν όψει των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βέροιας θα προβεί σε συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειαςκαι ειδών ατομικής υγιεινής, τα οποία θα διανεμηθούν στα εκατοντάδεςνοικοκυριά – εγγεγραμμένα στη δομή.

Τα κριτήρια ένταξης στη δομή, είναι κοινωνικοοικονομικά και υποβάλλονται αιτήσεις σε καθορισμένο χρονικό διάστημα κάθε έτος.

                         Στόχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι να ενισχύονται με τρόφιμα και είδη υγιεινής σε μηνιαία βάση τα ωφελούμενα νοικοκυριά.

                         Η δομή στηρίζεται κατά κύριο λόγο στις δωρεές και τις χορηγίες. Για την επίτευξη του στόχους μας, καλούμε όλους τους φορείς, τις επιχειρήσεις αλλά και τους πολίτες, που θέλουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο, υποστηρίζοντας το έργο μας.

                         Τα φετινά Χριστούγεννα ας μοιράσουμε την αγάπη μας σε οικογένειες που δοκιμάζονται καθώς και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία αυτές τις Άγιες Ημέρες.

                         Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο , βασικά είδη διατροφής – μακράς διάρκειας (αλεύρι, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, όσπρια, φρυγανιές, ζυμαρικά, μπισκότα , δημητριακά κλπ) χαρτικά, απορρυπαντικά , είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά ακόμη και Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, γλυκά, σοκολάτες για τα μικρά παιδιά.

Και η ελάχιστη προσφορά είναι για μας πολύτιμη!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στεγάζεται στην οδό Σταδίου 51 (απέναντι από το γήπεδο)

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία , θα μας βρείτε στα τηλέφωνα:

2331353824, 2331353811 ( καθημερινά 9:30πμ με 02:30μμ)

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία!!

 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού

Γεωργία Μπατσαρά


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής