breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 28 Δεκεμβρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 28 Δεκεμβρίου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου από τις 11:00 π.μ. έως τη 1 μ.μ. θα δεχθεί Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας (Μητροπόλεως 30), ενώ στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Πῶς συντελεῖ στήν ἐν Χριστῷ ζωή τό μυστήριο τοῦ Χρίσματος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Βεροίας για την εορτή της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας.

 

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου από τις 11:00 π.μ. έως τη 1 μ.μ. θα δεχθεί Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας (Μητροπόλεως 30).

 

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βεροίας.

 

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου από τις 11:00 π.μ. έως τη 1 μ.μ. θα δεχθεί Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας (Μητροπόλεως 30).

 

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου, Πολιούχου Βεροίας. Θα ομιλήσει ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως, Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

 

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, εορτή της Γεννήσεως του Χριστού, στις 5:00 π.μ. θα ιερουργήσει στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

 

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης, όπου στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες βραβεύσεις φοιτητών από το Ίδρυμα «Μητροπολιτικόν Κέντρον Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ».

 

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου Σκύδρας, με την ευγενή πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

 

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου Σκύδρας.

 

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα συμμετάσχει στον Δισαρχιερατικό Εσπερινό που θα τελεστεί στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας. Στο τέλος θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες βραβεύσεις φοιτητών και μαθητών.

 

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χαιρετίσει και θα ομιλήσει στην Ημερίδα των Κατηχητών και των Κυκλαρχών της Ιεράς Μητροπόλεως μας με θέμα «Οι νέοι Άγιοι και η προσφορά τους στην Εκκλησία», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ» στη Βέροια. Θα ομιλήσουν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος και Πατρών κ. Χρυσόστομος.

 

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Ἡ ἐνανθρώπηση τοῦ Κυρίου» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής