breaking news Νέο

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Νίκησε με ανατροπή ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Νίκησε με ανατροπή ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

Σπουδαία νίκη που την απαγκίστρωσε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε χθες στο Δημοτικό Στάδιο της πολης η ΒΕΡΟΙΑ επί του θερμαϊκού Θερμης και πάει στις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς χαρούμενη και με καλύτερη ψυχολογία.

Μπορεί βέβαια ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ να ξεκόλλησε από την ουρά του βαθμολογικού πινακα και να σκαρφάλωσε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα όμως η διαφορά από την ζώνη του παραμονής παρέμεινε η ίδια καθώς κέρδισαν η Ευκαρπία, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης και η Δόξα Δράμας τις οποίες κυνηγάει.

Το παιχνίδι οπως εξ άλλου αναμένονταν δεν ήταν καθόλου εύκολο και έγινε ακόμη δυσκολότερο από την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 10' και στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη τους στα καρέ του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ με σουτ του Λουφάκη στο 10', με την Βέροια πάντως να βρίσκει γρήγορα τον τρόπο να φέρει το αποτέλεσμα στα ίσα με γκολ του Τζόρνταν, ύστερα από εκτέλεση κορνερ του Κουτσούκη (17').

Η ΒΕΡΟΙΑ και μετά το γκολ της ισοφάρισης συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από τον έμπειρο αντίπαλό της όμως δυσκολεύονταν στην δημιουργία φάσεων στην αντίπαλη περιοχή από τις οποίες θα έρχονταν το γκολ, ενω αντίθετα η Θέρμη παίζοντας με αντεπιθέσεις έδειχνε πιο επικίινδυνη και σε δυο περιπτώσεις χρειάστηκε η συμβολή των δοκών για να αποτρέψουν το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων (32' από απευθείας εκτέλεση φαουλ του Γκαργκαλατζίδη και στο 83' από κεφαλιά του Γαβαλίδη).

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε να κρατάει περισσότερο χρόνο στην κατοχή του την μπάλα και αφου δημιιούργησε δυο - τρεις επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της Θέρμης έχασε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 76' με τον Τζημογιάννη που ύστερα από εκτέλεση φαουλ του Κουτσούκη από κοντά στο δεύτερο δοκαρι δεν κατάφερε να βρει εστία.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ομως ο αγώνας ο ίδιος παίκτης (Τζημογιάννης) υστερα από εκτέλεση κορνερ του Ντόγου και πάλι απέναντι από την εστία των φιλοξενουμένων βρέθηκε σε θέση για γκολ και αυτή τη φορά δεν αστόχησε διαμορφώνοντας το 2-1 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κοντογιώργος (Δίχρης - Στεργιακούλης) από την ΕΠΣ Λάρισας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Τσανασίδης, Τζημογιάννης, Κουτσούκης, Τζορνταν, Ντόγος, Κετόγλου, Μελικιώτης, Μιχαηλίδης (64' Τερζής), Χατζηπάντος (82' Λαφάρας), Γρατσιάνος (64' Βασιλειάδης), Ζε Εσόνο.

ΘΕΡΜΗ: Μαντζαρης, Τσιάτσος, Μαρούδας, Παπαστεργιανός, Κουρέλλας (82' Γαβαλίδης), Λουφάκης Α. (64' Ασήμογλου), Αναστασιάδης, Φούσκας (82' Τσιούχας), Γκαργκαλατζίδης, Πουρνάρας (87' Λουφάκης Α.), Γεωργιάδης.

 

ΧΑΝΙΩΤΗ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 3-1

Μια ακόμη ήττα γνώρισε ο περσινος νταμπλούχος της Ενωσης μας Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας αυτή τη φορά στη Χαλκιδική από τον ΑΟ Χανιώτης με 3-1 και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας που βρέθηκε στο 20' πίσω στο σκορ από γκολ του Αθανασιάδη κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54', όμως γρήγορα δέχθηκε δυο τέρματα από τους Τοπούζη (65') και Νάκοφ (71') και έχασε 3-1 μένοντας έτσι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής