breaking news Νέο

Προσφορά αγάπης του 2ου Γυμνασίου Βέροιας

  • Προσφορά αγάπης του 2ου Γυμνασίου Βέροιας
  • Προσφορά αγάπης του 2ου Γυμνασίου Βέροιας

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11.30μ. τα μέλη του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του 2ου Γυμνασίου Βεροίας επισκέφθηκαν την ενορία της Υπαπαντής του Χριστού Βεροίας και προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της ενορίας τρόφιμα που συνέλεξαν απ’  όλο το 2ο Γυμνάσιο αυτές τις μέρες, για να συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο στις ανάγκες των απόρων αδελφών μας.

Είναι μια προσπάθεια που γίνεται χρόνια τώρα στο συγκεκριμένο σχολείο και δείχνει την ευαισθησία των μαθητών, των καθηγητών και των γονέων για τον συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη.

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του 2ου Γυμνασίου Βεροίας. Στούς γονείς που παρότρυναν τα παιδιά τους να προσφέρουν είτε από το περίσσευμα είτε από το υστέρημά τους. Στις υπεύθυνες καθηγήτριες αυτής της πρωτοβουλίας κ Παραπούρα Κατερίνα θεολόγο και κ. Βέρου Κατερίνα φιλόλογο του 2ου Γυμνασίου Βεροίας. Σε όλους τους καθηγητές του 2ου Γυμνασίου που βοήθησαν ώστε να συγκεντρωθούν τα τρόφιμα καθώς και στη διευθύντρια στου σχολείου κ. Λούκα Μαριάννα που αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια.

Το ευχάριστο είναι ότι εφέτος πολλά  σχολεία  ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν σε κοινωνικές δομές, ότι, με πολλή αγάπη συγκέντρωσαν. Αυτό με μια λέξη αποδεικνύει την ελπίδα που έχουμε στα παιδιά μας. Δεν είναι μόνο η παραβατικότητα κάποιων παιδιών που απασχολεί του συλλόγους διδασκόντων καθημερινά, ούτε η αλόγιστη χρήση του διαδικτύου που μαστίζει τη νεολαία μας. Υπάρχει φιλότιμο και αυτό φαίνεται στην πράξη. Υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Καλά Χριστούγεννα. Υγεία και προκοπή σε όλο το δυναμικό του 2ου Γυμνασίου βεροίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής