breaking news Νέο

Δισαρχιερατικός Εσπερινός και βραβεύσεις φοιτητών και μαθητών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

  • Δισαρχιερατικός Εσπερινός και βραβεύσεις φοιτητών και μαθητών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
  • Δισαρχιερατικός Εσπερινός και βραβεύσεις φοιτητών και μαθητών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Το απόγευμα της Τετάρτης, 27ης Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας η καθιερωμένη εκδήλωση απονομής χρηματικών βραβείων και επαίνων σε αριστούχους φοιτητές, σε μαθητές που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς και σε αριστούχους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου.

Πριν από την εκδήλωση τελέσθηκε Δισαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου και συμμετέχοντος του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Βεροίας για την πρόσκληση και απευθυνόμενος στους νέους τους συνεχάρη για τις επιτυχίες τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία με επιτυχία και πολλές ευλογίες.

Την ευθύνη για την οργάνωση και παρουσίαση της εκδηλώσεως είχε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλεξανδρείας Αρχιμ. Διονύσιος Ανθόπουλος. Στην προσφώνησή του δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι φέτος συμπληρώνονται εικοσιπέντε έτη από την πρώτη βράβευση φοιτητών και μαθητών που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 1998, εμπνευστής της οποίας ήταν ο τότε δραστήριος Αρχιερατικός Επίτροπος Αλεξανδρείας και προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Αρχιμ. Νεκτάριος Λασκαρίδης. Ακόμη ευχαρίστησε τον εκπαιδευτικό κ. Θεοχάρη Χατζημιχαήλ για τη στήριξη και τη συμπαράστασή του όλα αυτά τα χρόνια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής