breaking news Νέο

Παρουσιάζεται στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας το νέο βιβλίο της Κατερίνας Γκαζγκάζη «Ένα σποράκι ένα πετραδάκι και το ταξίδι στο φως»

Παρουσιάζεται στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας το νέο βιβλίο της Κατερίνας Γκαζγκάζη «Ένα σποράκι ένα πετραδάκι και το ταξίδι στο φως»

Οι εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Κατερίνα Γκαζγκάζη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου, με τίτλο «Ένα σποράκι ένα πετραδάκι και το ταξίδι στο φως».

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, στις 6 το απόγευμα

στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας

 

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η συγγραφέας σε μια διαδραστική αφήγηση με τη συμμετοχή των παιδιών με ζωγραφιές και κατασκευές.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι µπορούµε να καταφέρουµε οι άνθρωποι;

Κάποιοι µπορεί ναι και κάποιοι µπορεί και όχι. Αλλά είµαι σχεδόν σίγουρη ότι κανείς σας δεν έχει αναρωτηθεί τι µπορεί να κάνει ένα τόσο δα µικρό σποράκι. Μπορεί άραγε να φτάσει να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσµο και να γίνει πρωτοσέλιδο σε ένα διάσηµο περιοδικό; Και αν µπορεί ένα τόσο δα µικρό σποράκι να τα καταφέρει, τι µπορεί άραγε να κάνει ένα µικρό παιδί –που και αυτό από ένα σποράκι ξεκινάει–, µέχρι πού µπορεί να φτάσει; Αν στο κάτω κάτω τα κατάφερε ένα µικρό σποράκι, γιατί όχι και ένα µικρό παιδί, γιατί όχι όλοι εµείς.

Γιατί τι χρειάζεται ένα σποράκι για να ανθίσει;

Ένα παραµύθι που µιλάει για τα συναισθήµατα, για τις εσωτερικές µας δυνάµεις, για την πίστη στον εαυτό µας και στους σηµαντικούς άλλους, για το θάρρος, την ελπίδα, για την υπέρβαση των δυσκολιών, την προσπάθεια, το να µην τα παρατάς.

 

Η Κατερίνα Γκαζγκάζη είναι απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας και του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος  Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Msc) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και  μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας Οικογένειας ΕΕΣΣΚΕΨΟ.

Εργάζεται  ως Ψυχολόγος-Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια στην πόλη της Σπάρτης και πλέον πραγματοποιεί ένα παιδικό της όνειρο, αυτό το να γράφει παραμύθια ή αλλιώς παραμυθένιες συνεδρίες για μικρά και μεγάλα παιδιά


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής