breaking news Νέο

Χριστουγεννιάτικη σύναξη των στελεχών της «Φιλοξενίας Δοβρά 2023»

  • Χριστουγεννιάτικη σύναξη των στελεχών της «Φιλοξενίας Δοβρά 2023»
  • Χριστουγεννιάτικη σύναξη των στελεχών της «Φιλοξενίας Δοβρά 2023»

Το απόγευμα της Παρασκευής, 29ης Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε την καθιερωμένη Εσπερινή Θεία Λειτουργία και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας προς τιμήν της Αγίας ενδόξου μάρτυρος Ανυσίας.

Στη Θεία Λειτουργία τέθηκε σε προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της εορταζομένης Αγίας και συμμετείχαν οι αρχηγοί, οι ομαδάρχες, οι ομαδάρχισσες και τα στελέχη που διακόνησαν στη «Φιλοξενία Δοβρά» τον περασμένο Ιούνιο του 2023.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε τράπεζα, την οποία παρέθεσε η φιλόξενη ενορία των Αγίων Αναργύρων. Οι νέες και οι νέοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σχετικά με τη «Φιλοξενία Δοβρά 2024» που θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή της Παναγίας Δοβρά τον Ιούνιο του 2024 για όλα τα παιδιά των κατηχητικών τμημάτων των ενοριών της Ιεράς μας Μητροπόλεώς.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ευχήθηκε πατρικώς στα παιδιά και ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. Παύλο Σταματά για την παράθεση του γεύματος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής