breaking news Νέο

Με επιτυχία η Ημερίδα Κατηχητών και Κυκλαρχών για δύο νέους Αγίους της Εκκλησίας μας

  • Με επιτυχία η Ημερίδα Κατηχητών και Κυκλαρχών για δύο νέους Αγίους της Εκκλησίας μας
  • Με επιτυχία η Ημερίδα Κατηχητών και Κυκλαρχών για δύο νέους Αγίους της Εκκλησίας μας

Το απόγευμα της Πέμπτης, 28ης Δεκεμβρίου, στην αίθουσα «Ανδρόνικος» του Ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Κατηχητών και Κυκλαρχών του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας που φέτος είχε ως θέμα «Οι νέοι Άγιοι και η προσφορά τους στην Εκκλησία – Όσιος Γεράσιμος Υμνογράφος και Όσιος Γερβάσιος Παρασκευόπουλος».

Στην αρχή ο Υπεύθυνος των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πρωτοπρ. Νεκτάριος Σαββίδης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στην καθιερωμένη ημερίδα του Αγίου Δωδεκαημέρου και ενημέρωσε τους κατηχητές για τη «Φιλοξενία Δοβρά 2024» που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2024 στην φιλόξενη Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά για τα παιδιά και τους νέους της Μητροπόλεώς μας.

Ακολούθως το λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος μίλησε για τον Όσιο Γερβάσιο Παρασκευόπουλο και την προσφορά του στα κατηχητικά και στην Εκκλησία.

Τέλος ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο που αποδέχθηκε την πρόσκληση και μίλησε για τον πνευματικό του πατέρα, Όσιο Γεράσιμο τον Υμνογράφο – Μικραγιαννανίτη και για τη σχέση του με τους νέους


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής